Шукаєте кращий подарунок на День народження? У нас є 5 ідей!

Усі свята
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Вибрати подарунок на День Народження буває складно, особливо якщо у винуватця урочистості вже, здається, все є. Але редакція Хочу вже поспішати на допомогу — ми склали список ідей для тих, хто не знає, що подарувати на День Народження.

Ідеї подарунків на День Народження: оригінальні та креативні

Подарунок на ДН – це часто стрес. Адже хочеться вибрати незвичайний подарунок на День Народження, який сподобається імениннику. Насправді найпростіший спосіб знайти ідеї для подарунків на День Народження — просто запитати людину про те, чого вона хоче або навіть запропонувати скласти віш-лист. Повірте, цей список точно доречний, та й інші гості оцінять таку ініціативу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але якщо все-таки доводиться ламати голову над тим, що подарувати на ДН, наші ідеї для вас!

Косметика

Що купити на День народження? На думку відразу ж приходять косметичні засоби. Ідея хороша, але тут варто бути уважнішими - якщо ви не знаєте тип шкіри іменинника, краще відмовитися від покупки косметики. Тому що для багатьох людей з чутливою або проблемною шкірою звичайна маска може спричинити алергію, роздратування або додаткові проблеми.

Книги

Книга – найкращий подарунок, ми чули цю фразу з дитинства. Так і є. Але краще, ніж книга може бути сертифікат на покупку книг. У цьому випадку точно можна бути впевненим у тому, що іменинник не матиме двох однакових книг на полицях.

Хобі

Оригінальні подарунки на День Народження – ті, які відгукуються винуватцю урочистостей. Потрібно згадати, чи має іменинник хобі? Може, він грає на гітарі чи ударних, малює аквареллю чи ходить у походи? Варто відштовхуватися від його переваг. Також до цієї категорії можна віднести сертифікати на ліплення або урок малювання, особливо, якщо іменинник говорив про те, що не проти спробувати нове хобі.

Відео

Ще одна відома фраза говорить, що найкращий подарунок той, який зроблений своїми руками. Тому можна подарувати імениннику відео — із друзями, близькими чи навіть його улюбленими зірками.

Квитки на концерт

Круті подарунки на День Народження дають позитивні емоції. А квиток на концерт улюбленого гурту точно зарядить іменинника позитивом. Але тут варто врахувати важливий момент - краще дарувати відразу два квитки або сказати винуватцеві урочистості, що ви складете йому компанію (і стримати слово). Адже в одиночному поході до фан-зони рідше можна отримати безліч позитивних емоцій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, на який день випадає День Святого Валентина у 2024 році. До свята залишився місяць, тож варто розпочинати підготовку заздалегідь!