День ангела Кості: щирі вітання у прозі та картинки

Усі свята
835

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Вітаємо з Днем ангела усіх, кого звати Костянтин

За старим стилем, День ангела Костянтина відзначають 6 березня. Це ім'я наділяє чоловіків впевненістю в собі, гарною логікою, мудрістю і вродою. Костянтини — сімейні люди, з якими жінка буде відчувати себе комфортно.

Слово “костянтин” у перекладі з латинської означає “постійний, стійкий”. Скорочені форми імені — Костя, Костик, Костенька, Костечка, Костюша, Костюшка, Костюня, Костюля, Котя, Котечка. Для вас — найкращі прозові побажання та картинки з нагоди іменин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Апостроф

Привітання:

Костянтин, нехай твій успіх буде постійним, нехай удача стане вірною супутницею твоєї долі. Завжди будь яскравою особистістю, не розмінюйся по дрібницях і твердо крокуй до виконання задуманих планів. Нехай в твоєму оточенні панують підтримка і турбота. З Днем ангела!

***

Костянтин, прийми вітання! Нехай твій ангел не покидає тебе, у твоєму домі завжди панує щастя і розуміння. Бажаю, щоб тебе оточували щирі, надійні друзі і добрі люди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Телеграф

Костя, я тебе від душі вітаю з іменинами! Костянтин означає "стійкий", тому побажаю тобі подолати будь-який вітер життя і ураган долі, немов стійкий солдат. Бажаю не губитися в павутині минулого, не сумніватися у світлому майбутньому, і не упускати свого щастя в сьогоденні.

***

В День твого Ангела хочеться побажати тобі, щоб твоє світле, радісне життя було наповнене любов’ю до ближніх, щастям, добробутом. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поруч і все в житті складається вдало.

Фото: Телеграф

Вітаю з Днем ангела, Костю! Нехай ніякі біди не затьмарюють твоє життя. Нехай ангел оберігає, дарує дива і відганяє від тебе фальшивих друзів.

***

Сьогодні твій День ангела, Костю! І я вітаю тебе з цим чудовим святом! Нехай твій ангел-охоронець завжди береже тебе від усяких негараздів, допомагає в складних життєвих ситуаціях та дає наснаги, коли здається, що вже немає сил! Іди по життю з чистим серцем, ніколи не сумуй, відкривай нові горизонти життя!

***

День ангела є не у кожної людини. Ти щасливий, тому що в тебе є маленький друг, який охороняє тебе все життя. І сьогодні ми відзначаємо його день народження. Я бажаю тобі, Костю, аби посланий Богом ангел завжди знаходився поруч. Зі святом!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Факти
Фото: Depo.ua
Фото: pra3dnuk

Нагадаємо, раніше ми писали про календар краси на березень 2024 року. Для вас - зручна добірка дат, які підкажуть, коли не варто міняти свій імідж.