Ніколи не даруйте ЦЕ своїм рідним! Названо найгірший подарунок з усіх можливих

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Подарунок не завжди може викликати приємні емоції. Раніше ми вже розповідали, як краще реагувати на небажані презенти , особливо від рідних людей. Тепер же розповімо, що НІКОЛИ НЕ МОЖНА ДАРУВАТИ своїм рідним, щоб ненароком не накликати біду.

Згідно з народними віруваннями, є низка подарунків, які не просто будуть недоречними, а можуть викликати сварки та погіршення стосунків між тим, хто це дарує і тим, хто приймає дарунок. До цього списку входить, зокрема, ніж. Чому його здавна так бояться - ХОЧУ.ua пояснює у цьому матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому не можна дарувати ножі

Ніж символізує конфлікт та розірвання стосунків, адже гостре лезо страшить людей і викликає негативні емоції через асоціацію з болем, порізами й травмами. На сьогодні вважається, що дарувати його не можна, бо такий подарунок віщує завершення стосунків, причому на поганій ноті. Хоча у давнину все було навпаки: ніж був дуже дорогим та почесним подарунком.

Ніколи не даруйте ЦЕ своїм рідним! Названо найгірший подарунок з усіх можливих - фото №1

Езотерики вважають дарунок ножа найгіршим із можливих варіантів презенту для близької людини. Пов'язано це з тим, що ножі завжди вважалися символом чоловічого начала та влади: колись давно чоловік отримував його ще в глибокому дитинстві, це був своєрідний оберіг для дитини і "гарантія" того, що хлопчик виросте сильним та мужнім. Однак зараз усе змінилося і в дарування ножів вкладається зовсім інше значення: ножами ми тепер користуємося винятково як столовим прибором, але завдати непоправної шкоди він теж може (зверніть увагу на кількість новин про "п'яні різанини").

Чи варто дарувати ножі тому, хто їх хоче у подарунок?

Втім, попри всі забобони та народні вірування, якщо і ви, і отримувач такого презенту не вірите в містику, а людина ще й хоче отримати саме такий подарунок - звісно ж, ніж можна подарувати. Зважаючи на вартість дійсно хороших ножів, це буде чудовий презент, який регулярно про вас нагадуватиме цій людині! Головне - переконатися, що людина, якій ви зібралися подарувати ніж, не забобонна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про ТОП-20 подарунків для подруги на Новий рік 2024. У цьому списку ви точно знайдете те, що їй сподобається!

Головне фото: Pexels