День Державного Гімну України 2024: щирі вітання, листівки та картинки — українською

Усі свята
989

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Вітаємо українців із Днем Державного Гімну, нехай головна пісня буде лунати в усіх куточках держави

Щороку 10 березня українці гордо співають Гімн. Саме в цей день на концерті до дня пам'яті Тараса Шевченка в Польщі було вперше виконано композицію, яка стала найголовнішою піснею України. Для вас — щирі побажання і гарні картинки з нагоди свята.

День Державного Гімну України Кабмін офіційно затвердив у 2017 році. Автори твору “Ще не вмерла Україна” — композитор Михайло Вербицький та поет Павло Чубинський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: te.20minut.ua

День Державного гімну України відзначається у час повномасштабної війни. Захисники віддають свої життя за те, аби народ був вільним і гордо ніс звання українця та рідний Прапор, співаючи державний Гімн. Низький уклін та щира подяка усім військовим ЗСУ за те, що захищають рідну Батьківщину.

Фото: Embassy of Ukraine in the USA
Фотоколаж, Хочу
Фото: ДПСУ

Цей визначний день — чудова нагоди пригадати, наскільки важлива єдність, національна усвідомленість, рідна мова та державні символи. Плекайте традицій, бережіть культуру і передавайте її з покоління у покоління.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: zbmk.zp.ua
Фото: pon.org.ua
Фото: 365day.pro

Раніше ми писали мудрі поради для чоловіків та жінок. Для вас — добірка слів і думок, які мотивують на надихають у важкий час.