День СБУ: найліпші побажання, вітання, картинки і листівки — українською

Усі свята
1 745

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Вітаємо із професійним святом працівників Служби Безпеки України

Щороку 25 березня в Україні відзначають День СБУ. Це — свято сильних, мужніх та відданих державі героїв, які готові покласти своє життя заради безпеки Батьківщини. Дякуємо Вам за службу, патріотизм і сміливість. Для Вас — найкращі побажання, картинки і листівки.

Цього року Службі Безпеки України виповняється 32 роки. Службовці захищають цілісність України, захищають її інтереси, інформацію та борються із ворогами. Бажаємо усім причетним до цього свята — Божого захисту, Перемоги, здійснення задумів та успішних, результативних розслідувань.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: online.ua

Із Днем СБУ — вітання українською:

Сьогодні висловлюємо своє визнання всім, хто працює в Службі Безпеки України. Кожен робочий день ви присвячуєте тому, аби захищати нас, простих людей, від загроз зсередини і ззовні країни. Низький уклін вам, подяка і найкращі побажання! Зі святом!

***

У День СБУ бажаю старанно працювати, захищати Україну і її жителів, не втрачати жодного шансу на удачу, завжди спрямовуватися вперед, осягаючи на шляху успіх і перемоги. Нехай ваші родини будуть у безпеці! Щастя вам і затишку!

Фото: apostrophe.ua

Сердечно вітаємо співробітників Служби Безпеки України! Нехай Бог береже вас від усякого лиха, і ні на крок не відходить від вас. Бажаємо кожен день повертатися в свої домівки, де вас чекатимуть гармонія і любов. Дякуємо вам за наш спокій і безпеку!

***

Добре, коли є кому захистити. І дуже добре, коли захисник — сильний. Усе це — про вас, шановні службовці СБУ! Бажаємо вам сили, натхнення, достойних зарплат і поваги від народу. Дякуємо за захист!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: ТСН

У День СБУ бажаємо безпечної роботи без повітряних тривог, розчарувань і зрадників. Нехай ваші будні будуть плідними, ефективними та високооплачуваними. Слава Україні!

***

Привітання з Днем СБУ приймають люди, які стоять на сторожі безпеки держави: працівники і ветерани Служби Безпеки України. Бажаємо міцного здоров’я, миру і злагоди, добробуту, натхнення і професійних успіхів!

Фото: online.ua
Фото: online.ua
Фото: СБУ
Фото: fakty.ua

Раніше ми публікували календар ПЦУ. Для вас — зібрані церковні свята за новоюліанським календарем, яким легко і зручно користуватися.