Привітання з Днем державної служби України: найкращі побажання своїми словами та картинки

Усі свята

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

День державної служби. Фото: freepik.com

Зібрали слова вдячності та побажання для державних службовців України

Сьогодні, 23 червня, в календарі свят — День державної служби. В нашому матеріалі ви знайдете найкращі привітання з цим святом — прозу та листівки, якими можна привітати наших держслужбовців!

23 червня відзначається Всесвітній день державних службовців, ініційований Організацією Об'єднаних Націй. Це свято створене для того, щоб підкреслити значущість державної служби для розвитку країн. В Україні День державних службовців був встановлений указом президента у 2003 році на цю ж дату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цього дня найкращих представників державної служби нагороджують. А ще вони отримують привітання з професійним святом від близьких і друзів. Тож, якщо в вашому колі спілкування є такі люди, збережіть собі ці привітання в прозі та картинки.

Привітання з Днем державної служби України 2024

Привітання з Днем державної служби України. Фото: oda.zht.gov.ua

Вітаю з Днем державного службовця України! Бажаю вам завжди залишатися на висоті та з гордістю виконувати свої обов'язки. Нехай ваша робота буде успішною та значущою для розвитку нашої країни!

Картинки з Днем державного службовця. Фото: customs.gov.ua

З Днем державної служби! Нехай завжди будуть з вами мудрість, витримка та сила духу, що допоможуть створити економічно міцну, соціально розвинену та духовно багату державу.

Листівки з Днем державної служби України. Фото: ТСН

Шановні колеги! Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем державної служби! Бажаю вам міцного здоров'я, натхнення у вашій важкій і відповідальній праці, значних досягнень і високої професійної майстерності!

Найкращі привітання з Днем державного службовця. Фото: ТСН

З Днем державної служби! Нехай завжди будуть з вами мудрість, витримка та сила духу, що допоможуть створити економічно міцну, соціально розвинену і духовно багату державу.

Вітання з Днем державної служби України. Фото: dnipropetrovska.land.gov.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також 23 червня в Україні святкують Трійцю. Дізнайтесь, що не можна робити на це свято.