День ангела Софії — за старим стилем: щирі вітання, листівки та картинки українською

Усі свята

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

День ангела Софії - вітання, фото: Хочу

Вітаємо усіх жінок із іменем Софія з Днем ангела

Чимало людей відзначає свій День ангела декілька разів на місяць. Окрім різних дат, віряни часто святкують Дні ангела як за новим, так і за старим стилем. Раніше ми писали, що доречно дарувати з нагоди цієї події, а тепер поділимося найгарнішими вітаннями з Днем ангела Софії.

У вересні за старим календарем День ангела Софії відзначають 30 числа. Вітаємо усіх, хто причетний до свята, і бажаємо миру, затишку та любові. Нехай свята Софія молить Бога за вас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Вітання з Днем ангела Софії, фото: vjoy.cc

Софія, вітаю з Днем ангела! Нехай твій небесний охоронець буде завжди з тобою, надихає та мотивує тебе. Залишайся такою ж прекрасно, яка ти є, і завжди вір у себе! Будь благословенною, Софіє!

***

Із Днем ангела, Софіє! Від щирого серця бажаю тобі добрих позовів серця, щедрості душі, праведних діянь, добрих справ, небесної благодаті та істинних цінностей життя. Нехай Бог зажди допомагає!

***

В цей святковий день, День твого Ангела, бажаю, щоб у твоїй душі грала весела пісня, а за вікном світило яскраве сонце. Бажаю, аби ти завжди займалася роботою, яку любиш, і отримувала достойні прибутки. Бажаю поваги від рідних і близьких, любові та щастя!

***

Бажаю в День Ангела Софії великої любові і міцної віри, світлих надій і доброти душі, щирих почуттів і розуміння з близькими, мудрих рішень і благих вчинків. Хай ангел завжди тебе вберігає від всього лихого!

***

У цей особливий день, коли ангели літають навколо, бажаю тобі здоров'я, щастя і невичерпної енергії! Нехай кожен момент життя буде як мудра настанова, а кожен випробування — можливість зрости. Нехай твій ангел-охоронець завжди веде до світла та успіху. Із Днем ангела, Софочко!

***

Вітаю з Днем ангела, сонечко Сонічка! Нехай цей день буде для тебе часом нових початків і мудрих рішень. Нехай ангел-охоронець завжди надихає тебе на великі справи й відкриває нові горизонти.

***

З Днем ангела! В цей особливий день хочу побажати тобі, щоб ангели завжди були поруч, захищаючи тебе від усяких негараздів і наповнювали серце радістю і любов'ю. Нехай вони завжди керують твоїми кроками і освітлюють шлях до щастя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Гарні вітання з Днем ангела Софії, фото: vjoy.cc
Щирі вітання з Днем ангела Софії 2024, фото: vjoy.cc
Вітання з Днем ангела Софії за старим стилем, фото: vjoy.cc
Вітання з Днем ангела Софії 2024 за старим календарем, фото: vjoy.cc
Гарні вітання з іменинами Софії за старим календарем, фото: vjoy.cc
Душевні вітання з іменинами Софії, фото: vjoy.cc

Раніше ми писали, що подарувати з нагоди Хрестин. Для вас — ідеї таких презентів, які будуть доречними та цікавими.