Турбота, любов та трошки більше: круті ідеї для подарунка брату на День народження

Усі свята
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Подарунок для брата на День народження — відповідальний та важливий момент, адже хочеться знайти не лише потрібну та практичну річ, а й виявити кохання та турботу про одного з найрідніших людей. Якщо ви не знаєте, що подарувати братові на День народження, редакція Хочу ділитися ідеями.

Подарунок братові на День народження: ідеї для натхнення

Що можна подарувати братові на День народження? Найпростіший спосіб вибору подарунка в такому випадку — попросити іменинника скласти віш-лист, у якому точно можна буде знайти щось потрібне. А якщо брат не хоче морочитися зі складанням списків чи хочеться вибрати оригінальний подарунок братові на День народження? У цьому випадку вам можуть допомогти ідеї нашої редакції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важкі тренувальні рукавички

Подарунки братові на ДН мають перегукуватися з його інтересами. Якщо іменинник ходить в зал або тільки збирається купити абонемент, обтяжені тренувальні рукавички можуть стати відмінним варіантом. Так ви не тільки зробите корисний подарунок, але й покажете, що підтримуєте його інтереси та починання.

Навушники з шумоподавленням

Навушники - лучний подарунок братові на День народження, якщо він не уявляє свого життя без музики або проводить багато робочих зустрічей онлайн. Відзначимо, що краще вибирати навушники з шумозаглушенням, бо вони значно зручніше звичайних.

Турбота, любов та трошки більше: круті ідеї для подарунка брату на День народження - фото №1

Книга про брата

Якщо ви хочете зробити незвичайний подарунок братові на День народження, то чому б не створити книгу про нього? У такій книзі також можна залишити трохи вільного місця, щоб брат міг самостійно вписати кілька історій.

Гаманець із кріпленням для Airtag

Ваш брат постійно втрачає чи забуває гаманець? Чому б не виявити турботу і не подарувати йому гаманець із вбудованим власником для AirTag, який дозволить легко знаходити зникнення. Звичайно, такий гаманець краще дарувати разом з AirTag.

Персоналізований мерч

Так, саме так. Ми впевнені - немає кращої футболки, ніж та, на якій зображено брата! Для такого подарунка можна вибрати як кумедне фото, так і найкраще фото іменинника. А якщо хочеться, щоб брат завжди пам'ятав про вас, можна розмістити на одязі й своє фото.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Диспенсер для пива

Навіть у людини, яка має все, цього крутого пивного гаджета, мабуть, немає. Існують диспенсери, які перетворюють будь-яку банку чи пляшку пива і перетворюють її на розливне пиво в нітро-стилі, що посилює смак.

Раніше ми писали, що можна подарувати сестр і на День народження. Серед цих ідей можна знайти щось цікаве для брата.