День свекрухи і тещі: гарні вітання, листівки та картинки — українською

Усі свята

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Вітання для тещі й свекрухи, фото: Хочу

Вітаємо усіх матусь наших коханих половинок зі святом

День свекрухи і тещі було започатковано у 1934 році редактором одного із видань Техасу. Він написав, що до Дня матері й батька доречно додати День свекрухи й тещі. Раніше ми писали, кого вітати із Днем ангела у листопаді, а тепер поділимося гарними побажаннями для матусь наших коханих.

Традиційно День свекрухи і тещі припадає на останню неділю жовтня. У 2024 році це свято відзначається 27 листопада. Для вас — добірка гарних вітань своїми словами та листівки з нагоди свята.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Вітання з Днем свекрухи і тещі, фото: ТСН.ua

Вітаю зі святом! Ви цього заслуговуєте, адже ви — прекрасна! Ви наставниця, ви — друга мама, ви — вірний друг! З вами і в вогонь, і в воду, і в розвідку, мамо, адже я точно знаю, що ви ніколи не підведете!

***

Які б міфи та стереотипи не існували в народі, але ми з тещею / свекрухою — душа в душу! Саме тому цей день для мене — свято, на яке я чекаю з нетерпінням! Бажаю Вам міцного здоров'я, кохання, миру та благополуччя! А ми, своєю чергою, зробимо все для того, щоб Ви були щаслива!

***

Хочу скоріше привітати свою улюблену свекруху / тещу! Нехай сьогодні вас зігріває велика, найчистіша і прекрасна любов, а щастя впаде до ваших ніг так, немов це зорепад з небес! Нехай ваше життя завжди цвіте, як чарівний сад! Вітаю з Днем свекрухи / тещі!

***

Шановна теще / свекрухо! Вітаю Вас від щирого серця! Нехай у вашому житті буде багато різних приводів для радості та щастя. Бажаю міцного здоров'я, бадьорості та сил! Люблю вас!

***

Люба теще / свекрухо! Нехай кожен день приносить задоволення від життя, діти й онуки радують, а Ваші очі і серце не знають печалі! Будьте завжди життєрадісною і щасливою! Живіть з посмішкою, незважаючи ні на що. Нехай печалі обходять Вас стороною, а в будинку живуть щастя, умиротворення і гарний настрій!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Вітання з Днем свекрухи і тещі 2024, фото: ТСН.ua
Гарні вітання з Днем свекрухи і тещі, фото: ТСН.ua
Щирі вітання з Днем свекрухи і тещі 2024, фото: ТСН.ua
Найкращі вітання з Днем свекрухи і тещі, фото: ТСН.ua

Раніше ми писали, які церковні свята будуть відзначати українці найближчим часом. Для вас — календар важливих дат за новим стилем на листопад 2024 року.