Від щирого серця для другої мами: круті та оригінальні подарунки для свекрухи на День народження

Усі свята
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Вибір подарунка на День народження може стати складним викликом. Щоб полегшити цей процес, редакція Хочу склала список, в якому ви знайдете ідеї для подарунка свекрусі.

Що подарувати свекрусі на День народження: 10 ідей

Якщо ви роздумуєте над тим, що подарувати свекрусі на День народження, наш список точно зможе полегшити вам життя. Ми зібрали 10 ідей, серед яких і оригінальні речі та практичні подарунки. Ось вони:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сертифікат на процедури краси або СПА

Свекруха, особливо якщо вона з тих жінок, які люблять говорити, що у них все є, точно оцінить можливість відпочити! Сертифікат на відвідування СПА дозволить їй насолодитися моментом, доглядати за собою та розслабитися.

Елегантна чашка з індивідуальним дизайном

Виберіть чашку, яка прийде свекрусі до смаку, або зробіть персональну чашку з унікальним дизайном. Цей подарунок підкреслить вашу увагу до деталей і покаже, що ви пам'ятаєте її смаки та уподобання.

Книга улюбленого автора в гарній палітурці

Якщо ви знаєте ім'я улюбленого письменника свекрухи або чули про те, що вона мріє про поповнення бібліотеки, цей подарунок — ідеальний варіант. Подарувавши таку книгу ви не тільки потішите свекруху, але й покажете, що цікавитеся її хобі.

Абонемент на курси

Кулінарні майстер-класи, малювання, мовні курси або фітнес-марафон можуть стати чудовим подарунком для мами чоловіка. Це чудовий спосіб підтримати її або дати свекрусі можливість спробувати щось нове, про що вона давно мріяла і не наважувалася розпочати.

Набір для чаювання

Якщо ваша свекруха любить чай, подаруйте їй стильний чайний сервіз у комплекті з різними видами чаю та смачним печивом. Цей подарунок створить атмосферу затишку та комфорту.

Стильна сумка

Сумка - ще один подарунок, який можна вибрати, якщо ви добре знаєте смаки свекрухи або ж знайомі з її гардеробом. Важливий момент - вибирайте сумку з якісних матеріалів, яка буде відповідати стилю іменинниці. Це зробить подарунок не лише стильним, а й практичним.

Електронна книга із заздалегідь завантаженими книгами її улюбленого жанру

Якщо ваша свекруха любить читати, електронна книга стане чудовим подарунком. Перед тим, як вручити подарунок, завантажте на неї книги її улюбленого жанру, щоб свекруха могла насолоджуватися читанням будь-де.

Квиток у театр чи на концерт

Подаруйте свекрусі приємні враження та можливість зустрітися з улюбленими акторами чи виконавцями. Особливо, якщо вона не часто дозволяє собі купувати квитки на культурні заходи, але постійно говорить про те, як добре було б сходити до театру.

Набір для занять йогою або фітнесом

Якщо ваша свекруха дбає про своє здоров'я, подаруйте їй стильні аксесуари для йоги чи фітнесу. Це може бути килимок, пляшка для води, еспандер і т.д.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Комплект ароматичних свічок та дифузор з оліями

Створіть атмосферу затишку в будинку вашої свекрухи за допомогою комплекту ароматичних свічок та дифузора з оліями.

Раніше ми писали, що подарувати колезі на День народження. Подарунки в цій добірці ми розділили на різні категорії — для роботи, дому, хобі.