З Новим 2024 роком, моє кохання! Милі та романтичні вітання для закоханих — українською

Новий рік і Різдво

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

З нагоди Нового 2024 року люди вітають одне одного найщирішими словами, подарунками та обіймами. Проте не всі кохані відзначають Новий рік разом. Аби передати найтепліші побажання на відстань, для вас — душевні, романтичні вітальні слова та новорічні картинки.

Привітайте своїх коханих найгарнішими новорічними електронними листівками та найкращими словами у повідомленнях. Нехай вас огортає затишок, гармонія, тепло сердець, і нехай ви будете разом у найближчий час!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Милий мій, коханий, найдорожчий в світі! Я так рада, що ти є в моєму житті! Спасибі за те, що ти завжди поруч, за твою підтримку, ніжність і любов. З Новим роком, коханий! Я вірю, що він принесе нам ще більше щастя!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Мій коханий, вітаю тебе з Новим 2024 роком! Нехай це свято буде одним з багатьох щасливих днів нашого з тобою життя. Нехай кожен день у році, а не тільки Новий Рік, буде наповнений урочистою радістю і дивами. Бажаю нам обом отримати від прийдешнього року все, чого ми хочемо!
Я сиджу за святковим столом, в руках келих з шампанським… щось показують по телевізору, але я цього не бачу і не чую — я думаю тільки про тебе! Я мрію про нашу зустріч. З Новим 2024 роком, коханий! Я бажаю тобі щастя! І навіть у ті хвилини, коли ми не разом, знай, що ти завжди в моїх думках і в моєму серці! 

Новорічну ніч часто називають чарівною. Але я не вірю в чудеса, проте вірю в тебе, коханий. Я вважаю, що ти сам здатний творити життя таким, яким бажаєш бачити. І я знаю, що наше щастя залежить тільки від нас. Рада підтримувати тебе у всіх твоїх починаннях і пам'ятай, що я пишаюся тобою! З Новим роком!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коханий, дякую, що ти завжди поруч, і що в будь-якій ситуації ти завжди мене захистиш! З кожним роком нашого життя моя любов до тебе стає тільки міцнішою. З Новим роком тебе, милий!

З Новим роком, коханий! Я щаслива, що ти є в моєму житті. Ти став для мене близьким і рідним. Кожен день з тобою приносить мені ще більше радості і задоволення. Нехай 2024 рік принесе нам багато прекрасних днів, Перемогу, радість і романтику. Я люблю тебе!

Вітаю з Новим роком тебе, мій коханий! Бажаю завжди вірити в себе так, як я вірю в тебе. Я бажаю тобі займатися тим, чим тобі подобається, бути самим собою, і нехай тебе завжди оточують люди, які тебе цінують, люблять і поважають. Нехай 2024 рік стане для тебе роком успіху, достатку і миру!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що не варто дарувати на Новий рік. Езотерики розповіли, які подарунки недоречні та принесуть негативну енергетику в рік Дракона.