Недоречні подарунки на рік Дракона 2024: що краще не класти під ялинку на Новий рік

Новий рік і Різдво
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

За китайським календарем 2024 рік – це рік Зеленого Дерев'яного Дракона. Він символізує владу, мужність, нестримність та силу. Потрібно добре поміркувати над подарунками , щоб не розгнівати символ року і притягнути удачу на свій бік.

Не купуйте перше-ліпше, що першим побачили. Ваш презент може бути недорогим, але приємним і пам'ятним. Так, як дракон використовує вогонь, краще не дарувати речі, які пов'язані з вогнем. Речі, які несуть негативну енергетику, теж краще не вибирати, Не даруйте ножі, парасольки, годинники, дзеркала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Недоречні подарунки на рік Дракона 2024: що краще не класти під ялинку на Новий рік - фото №1

►Дракон не любить тьмяні, нудні, сірі кольори, намагайтеся, щоб ваш подарунок був яскравим. До переліку небажаних подарунків входять речі, які пов'язані зі здоров'ям, дієтами та профілактикою хвороб.

►Діти не зрадіють шкільному приладдю, одягу, взуттю і грошам. Даруйте не один подарунок, а кілька маленьких, так цікавіше.

►Підліток не оцінить домашні капці, енциклопедії та подарунки з натяками чи повчаннями.

►Людям похилого віку краще не дарувати подарунок, який натякатиме на вік.

►Жінки не зрадіють недорогій косметиці чи парфумам, кухонному приладдю і подарункам, які натякають на недоліки.

Недоречні подарунки на рік Дракона 2024: що краще не класти під ялинку на Новий рік - фото №2

►Недоречно для чоловіків дарувати шкарпетки, одеколони, спідню білизну.

►Якщо ви йдете у гості, то недоречно буде дарувати: домашню тваринку, спідню білизну, одяг, аксесуари, гроші у конверті та передаровувати свої подарунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дракону подобаються речі з дерева. Тому, щоб приманити удачу, вибирайте щось з дерева, або з дерев'яними елементами. А зелений колір - символ удачі, процвітання, успіху та здоров'я. Раніше ми писали, що обов'язково потрібно встигнути зробити до Нового року . Передивіться, щоб нічого не пропустити.