Зі Святим вечором і Різдвом! Миру і любові! Гарні побажання та листівки — за старим календарем

Новий рік і Різдво

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Українці перейшли на новоюліанський календар. Проте є віряни, які відзначають Різдво двічі на рік. Відтак 6 січня за старим стилем — Свята вечеря, а 7 — Різдво. Бажаємо вам миру, любові, достатку і здоров'я! Христос Рождається! Славімо Його!

Нехай передріздвяний вечір принесе мир, добро та зцілення. Будьте щасливі та під Божою опікою. Нехай Різдво здійснить усі ваші мрії та реалізує добрі плани.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зірка різдвяна нехай
Вам висвітлює в житті шлях.
Затишку і здоров'я в дім –
Любові, добра вам!
З Різдвом!

***

Христос народився!
Хай здоров'я з Вами буде
Хай Вас гумор не забуде,
Хай смачна кутя удасться,
Хай завжди панує щастя,
Щоб весело і багато
Провели різдвяні свята!

Pinterest

З Різдвом Христовим, друзі милі!
Нехай омріяне здійсниться,
Щоб Новий рік зустріти в мирі,
З любов'ю й радістю у серці.
Щоб негаразди оминали,
Натхненням повнилися мрії,
Щоб в душах ваших не згасали
Кохання, Віра та Надія.

***

Хай народжене дитятко в вертепі на сіні
Принесе мир і радість всій вашій родині.
А Матір Божа, Матір єдина,
Випросить ласки у свого Сина.
Хай Господь Вас охороняє!
Христос ся рождає!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Pinterest

У це світле добре свято, я хочу побажати кожній людині на землі бути по-справжньому щасливою та вдячною за все, що вона має! Нехай ангел-охоронець оберігає від негараздів та невдач, нехай спрямовує на вірний шлях! З Різдвом!

***

У світлу та магічну Різдвяну ніч збуваються заповітні бажання та трапляються справжні дива. Вітаю Вас із Різдвом Христовим та бажаю, щоб в домі завжди панувала любов та злагода, щоб кожного дня траплялися маленькі дива, а доля дарувала приємні сюрпризи. Зі святом!

***

Вітаю з Різдвом Христовим, та бажаю усю родину зібрати за святковою вечерею і подарувати кожній близькій людині тепло своєї любові. Бажаю, щоб удача від тебе не відверталася, щоб щастя у житті постійно примножувалося, а здоров’я з кожним днем міцнішало!

***

Щасливого Різдва, любий друже! Хочу від щирого серця побажати тобі найсвітлішого щастя, міцного здоров'я, безмірної любові в серці. Нехай кожен новий день дарує тобі яскраві фарби та полум'яні емоції! Нехай різдвяна казка подарує твоєму дому тепло, затишок та радість!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

З Різдвом Христовим, дорогі мої колеги. Цього радісного і світлого свята я хочу вам побажати щиро любити і бути коханими, завжди вірити в диво і насолоджуватися щастям кожного дня. Колеги, живіть у достатку, не втрачайте ентузіазму і прагнення до успіху, мрійте і кожний день перетворюйте на справжнє свято життя!

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Раніше ми писали гарні колядки для дітей та підлітків. Їх легко вивчити, отож плекаймо українські традиції разом, прославляючи народження Месії!