Ці звички є тільки у справді шикарних жінок: беріть на замітку

Особистісний розвиток

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Шикарною жінку робить не лише стильний одяг, вдалий макіяж чи розкішний парфум. Багато вдало поєднаних компонентів повинні гармонувати між собою. Впевнена хода, манери, любов до себе та багато інших важливих речей.

Щоденні звички, які необхідно запровадити у своє життя, допоможуть стати справді шикарною жінкою. Можливо, багато з них ви давно практикуєте. Перелік правил шикарної жінки, пропонує mamabag.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Готуйте одяг звечора. Вчасно підготовані речі не підведуть в останню хвилину. Адже зім'ятий одяг чи пляма на спідниці, коли ви зранку поспішаєте, можуть зіпсувати настрій і порушити плани.

  2. Правильна спідня білизна. Якісно підібрана білизна додає впевненості у собі. Також має відповідати вашому одягу і бути непомітною.

  3. Час на підготовку. Прокидайтеся вчасно і не зволікайте з вставанням з ліжка. так ви без поспіху зберетеся, подбаєте про зачіску і макіяж та спокійно насолодитеся сніданком.

  4. Мотивація та натхнення. Стиль інших розкішних жінок не викликає заздрості, а спонукає до розвитку. Підбирайте подібний одяг вашого кумира у своїх образах.

  5. Речі за розміром. У гардеробі точно є речі до яких ви мрієте схуднути, проте, щоб виглядати стильно носіть одяг за розміром.

  6. Підбирайте одяг відповідно події. Продумуйте ваш вигляд виходячи з ситуації та події. на яку вирушаєте.

  7. Аксесуар. Навіть найпростіший образ можна гарно підкреслити за допомогою дорогого аксесуару. Ремінь, прикраси, сумочка доповнить образ розкішною деталлю.

  8. Без надмірностей. Слідкуйте, щоб не було надлишку аксесуарів. Потрібно знати міру у всьому.

  9. Переодягайтеся. Ніколи не дозволяйте собі лягати на ліжко у красивому одязі. Переодягайтеся у домашній костюм, а тоді валяйтеся досхочу.

  10. Підбори. Підбирайте взуття з огляду на подію. Адже пересуватися на високих підборах на прогулянці у парку довго не вийде.

  11. Аптечка-виручалочка. Завжди тримайте у сумці речі, які можуть знадобитися у потрібний момент. Нитка з голкою, лейкопластир, лак для нігтів.

  12. Чистий одяг. Періть речі вчасно, не допускайте накопичення брудних речей, коли немає що одягнути.

  13. Не гоніться за модою, адже ця жіночка непостійна. Лишайтеся вірною своєму стилю і завжди майте базовий гардероб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що для повної гармонії у житті потрібно полюбити себе. Це дозволить стати незалежною та бажаною жінкою та насолоджуватися кожною прожитою миттю.