Парфуми для розкішної леді: ТОП-3 аромати у надзвичайних флаконах

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо ви хочете мати парфуми із ексклюзивним флаконом, зверніть увагу на пропозиції від брендів. Такі аромати підійдуть і для подарунку. Їхнє оздоблення настільки розкішне, що кожна жінка буде в захваті. Раніше ми писали, для кого підходять цитрусові аромати, а тепер розкажемо, які варіанти можна сміливо купувати навіть в Інтернеті.

До вашої уваги — добірка та короткі характеристики ароматів у ексклюзивних флаконах. Такі парфуми будуть доречним подарунком для будь-якої примхливої панянки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Lancôme “La Nuit Trésor”

Парфумована вода для жінок має східні та деревні ноти. Перша нота — чорна троянда, друга нота — ваніль, орхідея, третя нота — пахощі, папірус, лічі, праліне.

Парфуми для розкішної леді: ТОП-3 аромати у надзвичайних флаконах - фото №1

Jeanne Arthes “Guipure & Silk Ylang Vanille”

Східний аромат парфумів підійде для щоденного користування. Перша нота — кокос, слива, друга нота — іланг-іланг, кедр, третя нота — с=мускус, ваніль.

Парфуми для розкішної леді: ТОП-3 аромати у надзвичайних флаконах - фото №2

Lattafa “Fakhar Rose”

Ця парфумована вода містить у собі аромати фруктів, солодощів та східних тонів. Він підходить для щоденного користування. Перша нота — фрукти, гранат, лілія, альдегіди, друга нота — тубероза, гарденія, жасмин, ілінг-іланг, жимолость, півонія, троянда. Третя нота — ваніль, амброксан, білий мускус, сандалове дерево.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Парфуми для розкішної леді: ТОП-3 аромати у надзвичайних флаконах - фото №3

Раніше ми писали про парфуми, які підійдуть впевненим у собі жінкам. Для вас — добірка ароматів, які зроблять вас королевою зими.

Фото: notino.ua