5 ознак вишуканої жінки: як самостійно привести себе до ладу

Особистісний розвиток
761

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Фото: Freepik

Як зробити собі дорогий вигляд

Кожна жінка мріє мати дорогий, вишуканий вигляд. І зазвичай робить акцент на брендовому одязі та яскравому макіяжі. Але це не є критерії вишуканості. Раніше ми писали, як створити план на літо, який вдасться реалізувати по максимуму, а тепер назвемо 5 нюансів, які підкреслюють жіночу вартісність.

Основна вимога до розкішної жінки — це її розум, мудрість, манери поведінки та охайний вигляд. Не обов'язково витрачати чималі суми на унікальний гардероб. Зробити себе так, аби мати дорогий вигляд, можна за декілька годин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

5 головних критеріїв дорогого вигляду:

Рівний тон шкіри. Якщо у вас проблемна шкіра, зверніться до дерматолога. Аби закрити нюанси, використовуйте якісну косметику, яка не буде шкодити вашому обличчю.

Макіяж. Важливо мати акуратний, не яскравий макіяж. Стриманий нюд, класика зі стрілкою — завжди додають розкоші.

Доглянуті брови. Якщо ви не любите татуаж, фарбування чи інші процедури для брів, тоді зробіть власноруч правильну форму. А за допомогою косметики підкресліть брови, якщо вони втратили насиченість.

Акуратна зачіска. Навіть якщо природа не наділила вас розкішним, густим волоссям, воно повинно бути доглянутим і завжди чистим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Манікюр і педикюр. Чисті, доглянуті руки, ноги та нігті — це обов'язковий критерій для жінки. Ручка повинна бути такою, аби на неї хотілося одягнути каблучку. А на ніжки — найгарніші туфельки.

Раніше ми писали про саморозвиток. Для вас — сайти для нових умінь і творчої реалізації ідей.