В яке вухо говорити про любов, і як примусити виконати своє прохання: 7 лайфхаків з психології

Психологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Будучи на роботі в колективі, чи у компанії друзів, не кожен може помітити нюанси поведінки інших та правильно їх розтлумачити. Психологи знають, як скерувати ситуацією, аби все пішло, як ви бажаєте. Раніше ми писали про ознаки сильного характеру, а тепер поділимося психологічними трюками.

Експерти розповіли, як можна визначити людину, якій ви подобаєтеся, або примусити когось говорити за допомогою очей, пише tut-cikavo.com.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як пройти через натовп

Якщо ви кудись поспішаєте, чи просто ідете, а перед вами — натовп, виконайте наступне. Встаньте рівно, розправте плечі, і очима подивіться у точку, куди ви маєте дійти.

Тепер сміливо починайте рух, не зупиняючись, і не відводячи очі з тієї точки. Ви будете здивовані: люди розступляться самі. Важливо, аби ваші очі бачили оточуючі: не можна бути а окулярах, інакше цей трюк не спрацює.

Pinterest

Як визначити, кому ви подобаєтеся

Часом людина помічає, як хтось поруч нею милується. Аби переконатися, що це симпатія, проведіть тест. Коли у вас є відчуття, що на вас дивляться, позіхніть у цей момент, і гляньте на “підозрюваного”. Якщо він “заразиться” позіханням, значить він милувався вами, активізувавши енергетичний контакт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Pinterest

Як зупинити звинувачення у свою сторону

Якщо ви знаходитеся у колі людей, і хтось хоче обмовити вас чи почати з вами скандал, — сядьте біля цього опонента. Аби зав'язати з вами діалог, людині треба розвернутися всім тілом. Зробивши це, включається підсвідомий дискомфорт короткої дистанції, і опонент промовчить, або скаже набагато менше.

Pinterest

Як спровокувати говорити

Якщо ви відчуваєте, що під час розмови вам щось недоговорюють, — подивіться співрозмовнику в очі. Прямий погляд викликає почуття провини і людина говорить усе, про що мовчала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Pinterest

Як примусити виконати прохання

Зазвичай людина виконує друге прохання, тому що відчуває провину за відмову від першого. Отож, якщо ви торгуєтеся, спочатку попросіть цю річ у подарунок. Вам відмовлять. Тоді просіть знижку.

Pinterest

“Робоче” вухо

Аби співрозмовник виконав прохання, шепніть йому це на вушко. Але пам'ятайте, що права сторона впливає на логіку людини, а ліва — на почуття. Отож, про роботу говоримо, стоячи від людини з правої сторони. А про любов і почуття — з лівої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Pinterest

Ефект “Снекмена”

Цей трюк заспокоює агресивних та злих людей. Також цим способом можна зупинити конфлікт. Якщо ви бачите, як хтось свариться, пройдіть між цими людьми, жуючи їжу. Справа в тому, що коли інші люди бачать, як хтось їсть, то одразу різко заспокоюються і стають не такими злими.

Pinterest

Раніше ми писали про символічне значення несвідомих малюнків. Психолог розповів, що означають “каляки”, які ми робимо, коли нам нудно.

Фото: pixabay.com