Декілька снів за одну ніч: експерти пояснили, чому так буває

Психологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Не існує людини, яка впродовж свого життя не побачила жодного сну. А ще жінки бачать більше сновидінь, аніж чоловіки. Раніше ми писали, як зрозуміти, що у людини сильний характер, а тепер розкажемо, чому за ніч сниться декілька снів.

Експерти зазначили, що зазвичай людям сниться по 5 снів на ніч, пише astroculus.com. Сни можуть бути різними, а можуть повторюватися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сюжет снів залежить від того, які події ми пережили вдень. В активних людей часто бувають яскраві сни з сюжетами, які легко запам'ятати.

Кількість снів за ніч зростає, якщо людина була у несприятливих умовах. Наприклад, після перебування у задушливому, спекотному приміщенні, або якщо спала на незручному ліжку. При шумі, яскравому світлі також збільшується чисельність сновидінь.

Це ж відбувається і тоді, коли людина хворіє. Наприклад, на кількість снів впливають такі захворювання, як грип, ангіна, дизентерія, гострий апендицит і переломи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також більше снів бачать люди солідного віку. Проте ці сновидіння рідко запам'ятовуються.

Раніше ми писали про афірмації для покращення життя. Психологи розповіли, як почати міняти свою реальність у сторону благополуччя і щастя.

Фото: Pinterest