Літні поради під'їхали! Як відпочити трудоголікам, які працюють нон-стоп на роботі

Бізнес та гроші
638

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як провести літо на роботі. Картинка створена Ші, Хочу!

Відпочинок влітку випадає далеко не усім працівникам

Сезон літніх відпусток розпочато, проте, на жаль, не усі робітники можуть скористатися такою можливістю. Хтось ще не напрацював на відпочинок, інші вже відпочили в іншу пору року, а для трудоголіків безперервна робота - це вже найкраща відпустка.

Кілька порад допоможуть насолодитися літом на повну та використати спекотний час по-максимуму. Головне, мати бажання відпочити, а можливість знайдеться і на роботі. Як провести літо, якщо відпустка не передбачається, розповідає nytimes.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

🌞При можливості намагайтеся перенести робочі завдання на вулицю. Призначайте зустрічі у парку, плануйте дзвінки так, щоб більше часу проводити на свіжому повітрі.

🌞Обідайте на вулиці.Вживайте на обід страви та напої, пов’язані з літом: морозиво, мохіто чи фрукти, які не лише насичуватимуть, а й подарують гарний настрій.

🌞Якщо ваш графік гнучкий, спробуйте домовитися з керівництвом, щоб перенести робочий день на годину раніше. Так ви зможете насолодитися сонцем зайвий час.

🌞Плануйте вихідні так, щоб відвідати максимум сезонних розважальних заходів: концертів та фестивалів просто неба. Здійснюйте одноденні подорожі у сусідні містечка, щоб помилуватися природою.

🌞Згадайте свої улюблені з дитинства заняття на кшталт гри у волейбол, бадмінтон чи катання на велосипеді, щоб реалізувати їх у життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як цікаво провести відпустку, якщо немає можливості поїхати відпочивати. Адже вдома можна знайти безліч занять і необов’язково сидіти постійно у чотирьох стінах.