ТОП-9 квітів і вазонів, які розвіюють негативну енергетику в домі

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Здавна люди знали, що рослини мають своє енергетичне поле. У кожного своя сила і призначення. Раніше ми писала, яка квітка показує віщі сни, а тепер розкажемо, які вазони здатні розблокувати негативні енергетичні вузли в оселі.

Якщо ви хочете, аби в вашому домі циркулювала благодатна енергія, заведіть ці квіти, пише zatyshok.net.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Кактус

Поставте кактус на підвіконні, ближче до дверей, або на балконі. Він буде блокувати вхід негативної енергії. Проте майте на увазі, що кактус, який стоїть на робочому столі, біля ліжка чи в південно-західному секторі будинку буде шкодити господарям дому.

РБК

2. Традесканція

Ця квітка захищає дім від заздрощів та злих людей. Ставте вазон де завгодно, крім ванної кімнати.

movakvitiv.com

3. Хризантема

Це рослина вважається під опікою сузір’я Терезів. Хризантема дає гармонію, затишок, та відновлює благодатні енергетичні потоки в домі. Ставте хризантеми на підвіконня.

Perebus

4. Фіалка

Фіалки блокують вплив чорної магії та розвіюють негатив, який може надходити від людей. Якщо до вас зібрався завітати поганий гість, фіалка не пустить його. У домі, де є сварки, фіалки гинуть.

Білі фіалки ставте на заході, червоні - в південній частині дому. Фіолетові фіалки приберіть із дитячої кімнати. А ще ці квіти треба ставити разом: чим більше горщиків на підвіконні, тим краще.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
florina.kh.ua

5. Примула

Примула нейтралізує стрес і переляк. Вона дарує відчуття спокою, затишку і миру. Ця рослина дуже сильно захищає від злих та агресивних людей.

rastenievod.com

6. Евкаліпт

Евкаліпт здавна вважають магнітом для грошей. Ця рослина захищає господарів від заздрощів, вроків і сварок. Ставте евкаліпт на південне або південно-західне вікно.

rastenievod.com

7. Базилік

Базилік не обов'язково їсти. Ця рослина має структуровану енергетику, яка повертає почуття закоханості та симпатії. Якщо між парою зникла пристрасть, поставте у вазу базилік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

8. Цикламен

Ця рослина додає впевненості в собі, розвіює тривогу і стрес. Якщо в домі є негативна енергетика, цикламен розщепить її. Цю квітку можна ставити в спальні.

Апостроф

9. Гіацинт

Гіацинт проганяє негативні думки, сум та повертає гармонію душевного спокою. Ця квітка відлякує злих людей або тих, хто заздрить. Щоб притягнути любов, гіацинт ставлять у спальні, для успіху в бізнесі — на робочий стіл.

Апостроф

Раніше ми писали про містичні властивості лаврового листка. Езотерики розповіли, як ним захищалися наші пращури, і від чого.

Главное фото: pixabay.com