Показує віщі сни та не пускає потойбічні сили: ця квітка була оберегом наших пращурів

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Чимало рослин мають надзвичайно сильну енергетику. Про це знали наші пращури, і використовували їх у букетах, аби захистити себе і домівку від видимого та невидимого зла. Раніше ми писали про силу лаврового листка, а тепер розкажемо, яка квітка відведе від дому поганих людей.

Здавна люди знали, що лаванда захищає від злих людей та магічного впливу, пише pixelinform.com. Жінки збирали її у букет, висушували та вішали над входом у дім. Енергетика лаванди не пускала поганих людей. А ще ця рослина відганяє потойбічних створінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Езотерики розповідають, що лаванда притягує незаміжній дівчині чоловіка. Якщо у жінки вже є пара, то гілочка цієї квітки забезпечить симпатію коханого до кінця життя.

Ефірна олія лаванди очищує енергетику приміщення. Аромат цієї квітки лякає нечисть. А ще люди вірили, що лаванда дає удачу тим, хто вчиться. Саме тому її клали у кишеню учням і студентам.

Показує віщі сни та не пускає потойбічні сили: ця квітка була оберегом наших пращурів - фото №1

Якщо у сім'ї сварки, езотерики радять поставити горщик із свіжою лавандою в кімнату, де спить подружжя. Квітка налагоджує зв'язки та повертає кохання. А засушена рослинка під подушкою відкриє важливу інформацію уві сні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що не можна робити після заходу Сонця. Езотерики розповіли, що буде, якщо порушити давнє правило наших пращурів.

Фото: pixabay.com