Блукали по ринку, а потім прокинулись? Віщуни розповіли, до чого це

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Здавна люди знали, що ринок — це місце з особливою містичною енергетикою. Якщо уві сні ви побачили, що опинилися на ринку, варто тлумачити цей сон, аби зрозуміти, як обійти негаразди. Раніше ми писали, до чого сняться торти і цукерки, а тепер розкажемо, що означає сон про ринок.

Віщуни радять пригадати усі деталі сновидіння, пише 7snov.com.ua. Навіть найменші нюанси можу кардинально змінити значення сну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За сонником Міллера, бути на ринку вві сні — до економії коштів у реальності. Якщо на ринку нікого не було — до невдач, приниження та переживань. Побачити зіпсовані продукти на прилавках — до втрати коштів.

Якщо уві сні ви бачили, що овочі та фрукти, якими торгують, у гарному стані, чекайте добрих новин. Якщо у вас зараз негаразди, то зовсім скоро ви вийдете на білу смугу життя.

rutage.com

Китайський сонник пише, що бути на ринку уві сні зі своєю половинкою — до купівлі нерухомості. Якщо вам наснилося, що ви влітаєте туди на драконі — до підвищення на роботі.

За сонником Фрейда, сон про ринок знаменує сварки в сім'ї. Зазвичай причиною бувають побутові проблеми. Аби уникнути цього, допомагайте одне одному і більше відпочивайте у романтичній атмосфері.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, до чого сниться картопля. Болгарська ясновидиця Вангелія розповіла, що означає такий сон.

Головне фото: zoda.gov.ua