Перемога чи вагітність? Віщуни розтлумачили сон про море

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Сни про моря та океани зазвичай мають віщий характер. У залежності від того, як вели себе хвилі, і чи була чистою побачена вода, — будуть різні тлумачення сновидіння. Раніше ми писали, до чого сниться злива, а тепер розкажемо, що чекати від сну про море.

Зазвичай сни про великі об'єми води, такі як море, океан, означають занепокоєння сновидця, пише ezoteryka.com.ua .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За сонником Міллера, море уві сні означає стабільність та гармонію. Але це за умови, що воно спокійне і чисте. Якщо вода у морі була червона, — знак про негаразди в інтимній сфері.

Сон про те, як ви пливете морем, попереджає про нові життєві обрії. Прозора і чиста морська вода — знак духовного очищення.

Якщо сновидець — жінка, і вона плавала у морі з рибами, — знак про вагітність. Стрибати в море — психологічне та емоційне розвантаження в реальності.

Якщо ви літали над морем уві сні, чекайте в реальності гарні перспективи у кар'єрній сфері. Якщо ви стрибали з великими хвилями в морі, - попередження про ризиковану справу. Якщо море уві сні висохло — ви забудете про біль у серці та давню тугу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Перемога чи вагітність? Віщуни розтлумачили сон про море - фото №1

За сонником Ванги, синє море з чистим небом знаменує перемогу. Якщо сновидець — незаміжня — до швидкого весілля. Для жінки, яка в стосунках, цей сон означає щастя з партнером.

Бачити уві сні темне море — до печалей. Чорне, штормове море сниться до біди. Великі хвилі темного моря — небезпека.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що означає сон про черепаху. Віщуни розшифрували таке рідкісне сновидіння.

Фото: pixabay.com