Зима буде голодною: екстрасенс розповіла про подальші події в Україні

Езотерика та астрологія

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Українців чекає голодна зима, скрін із відео YouTube-каналу "Яна Пасинкова"

Таролог Яна Пасинкова розповіла про голодну зиму, і не тільки

Віщуни та містики продовжують пророкувати щодо подій в Україні. Кожен робить це по-своєму: за допомогою рун, снів чи амулетів. Раніше ми писали, що розповів про роль ЗСУ мольфар Захар, а тепер розкажемо, що показали Таро для екстрасенса.

Переможниця “Битви екстрасенсів” Яна Пасинкова зробила розклад Таро, аби дати відповіді на наболілі питання українців. Зі слів екстрасенса, Україна посилить свій вплив політичний на подолання агресора уже цього літа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щодо Другого саміту миру, то за даними Таро, він відбудеться через 4 — 6 місяців. Щодо тарифів в Україні, то в 2024 році підняття тарифів буде. І це буде пов’язано саме з мобілізацією. Розповіла Яна Пасинкова і про те, якою буде зима.

До чого готуватися взимку? До того, що не буде врожаю. До того, що не буде що їсти. Будуть великі зміни, які стосуються фермерства, господарства, продуктів харчування,
— повідомила екстрасенс.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що показали Таро стосовно закінчення війни в Україні. Екстрасенс розповіла, який знак буде першим поштовхом до завершення воєнних дій.