Мольфар Любомир пророкував закінчення війни в Україні (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Мольфар грає на трембіті, фото
Фото: vidviday.ua

Для вас — пророцтва карпатського мольфара щодо війни в Україні

Карпатський мольфар Любомир розповів про війну в Україні. Його пророцтво стосується перемоги та періоду, коли це настане. Раніше ми писали, що пророкував на цю тематику пророк з Індії, а тепер розкажемо, що відчув український мольфар.

Пророцтва мольфара з'явилися на ютуб-каналі “Український молитовник”. Любомир зазначив, що над землею пролетить яскрава комета, яка стане знаменням щодо закінчення війни в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Природа першою відчує великі зміни і передасть це тим, хто вміє слухати. Спочатку прийде знамення у вигляді яскравої комети, яка пролетить над небосхилом, освітлюючи нічне небо,
— зазначив мольфар.
Комета, фото
Фото: Freepik

Додав, що це і буде символом різких змін і початку нового витка боротьби. Попереду — випробування, але не можна втрачати надію. Зазначив і про нового очільника ЗСУ, який буде керувати в цей період.

Людина, що очолить нашу країну в цей період, вже носить у собі вогонь змін. Вона буде мати велику підтримку серед народу і принесе з собою нову хвилю надії,
— акцентував любомир.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мольфар також закликав дивитися на знаки, які залишає природа. Вона вказує на те, що не зважаючи на всі випробування, світло завжди перемагає темряву.

Раніше ми писали, коли над Землею пролетить комета Диявола. Езотерики розповіли, хто її зможе побачити, і в яку сторону вона змінила свою траєкторію.