Молитва проти чаклунства: найсильніший Псалом, який робить дива — українською (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Молитва від чаклунства, фото: reenablack

Публікуємо найсильнішу молитву від магії та чаклунства

Всевишній здатен за мить знищити будь-які вроки, замовляння та магію. Віряни переконані, що люди, які вірять у Сина Божого, взагалі не піддаються жодному чаклунству. Раніше ми публікували сильні молитви від небезпеки, а тепер поділимося словами Псалма, який може зняти навіть прокляття 7 поколінь.

Для вас — найсильніша молитва проти магії та чаклунства. Моліться із любов’ю, почуттям прощення, вірою та щирістю, і вас обов’язково почують. Нехай молитва супроводжує вас і в негараздах, і в радості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Псалом 26

Господь — моє світло й моє спасіння: кого маю боятись? Господь — мого життя твердиня: кого маю страхатись? Як насідають злочинці на мене, щоб жерти моє тіло, — напасники мої й мої вороги, то вони спіткнуться й упадуть. Нехай і облогою стануть проти мене, не настрашиться моє серце; нехай і війна настане проти мене, навіть тоді буду я уповати.

Одного в Господа прошу, одного я благаю: жити в домі Господнім по всі дні життя мого, щоб бачити красу Господню і віддаватись роздумам у його храмі. Бо він мене сховає у своїм наметі в день недолі; він захистить мене під кровом шатра свого, на скелю він мене підніме. І ось тепер я голову мою підношу на ворогів, які навколо мене; принесу жертву радости в його наметі, співатиму й у псалмах Господа буду хвалити.

Почуй, о Господи, мій голос, коли взиваю, змилуйся надо мною й обізвись до мене. У твоєму імені серце моє каже: “Обличчя моє шукайте!” Твоє обличчя, Господи, я шукаю. Не ховай обличчя твого від мене, не відпихай слуги твого в гніві. Ти моя поміч, не відкидай мене і не залишай мене, Спасителю, мій Боже! Бо навіть, як покине мене рідний батько-мати, Господь мене до себе прийме. Навчи мене, о Господи, путі твоєї, провадь мене простою стежкою, з огляду на тих, що на мене засідають.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не видай мене на поталу моїм ворогам, бо проти мене встали свідки брехливі, які насильством так і палають. Леле, якби я не вірив, що побачу доброту Господню на землі живучих! Надійсь на Господа, будь мужній; нехай буде відважне твоє серце, і надійсь на Господа! Амінь.

Раніше ми писали, яку молитву читати, коли важко і опускаються руки. Для вас — слова молитви до Юди Тадея, яка змінює життя.