Екстрасенс назвала небезпечні дати і місця серпня з точки зору ворожих атак (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Небезпечні дні в серпні, скрін із відео YouTube-каналу "Яна Пасинкова"

Таролог Яна Пасинкова розповіла, де у серпні не варто ходити, і які числа — небезпечні

Кожен місяць має свої енергетично сильні дати. У серпні також є числа, коли буде щастити, і коли може бути небезпечно. Важливо бути обачними в ці дні, аби не потрапити у халепу.

Переможниця “Битви екстрасенсів” Яна Пасинкова назвала небезпечні числа останнього місяця літа. Ця небезпека буде стосуватися обстрілів та будь-якої ворожої активності. Про ці числа вона дізнається за допомогою розкладу Таро.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Небезпечні дати серпня: 8, 9, 10, 16, 17, 20, останні числа місяця.

Також Яна Пасинкова назвала місця в Україні, яких у серпні варто уникати. Зі слів екстрасенса, там може бути небезпека. І це стосується всіх міст України.

Сполучення біля води, сільські сполучення по типу “електричка”, більш сільський напрямок — автовокзал, сільський базар. Велика небезпека від води, і небезпека по будівлях — вона буде оформлена зверху золотим кольором або жовтим. Це буде надпис або щось у вигляді напівмісяця,
— пояснила екстрасенс.

Додала, що буде новий вид небезпеки з повітря. Найбільша небезпека серпня, зі слів Пасинкової, — там, де сім’ї та діти великими групами і вода. По завершення розкладу Таро екстрасенс побажала, аби це не збулося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що може чекати Сумщину. Екстрасенс Яна Пасинкова розповіла, чи будуть атакувати цю область, і як саме.