Стригли волосся уві сні? Ось що тепер буде в реальності

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Що означаэ сон про стрижку, фото: Freepik

Езотерики розповіли, до чого сниться стрижка

Сон про те, як ви стригли собі волосся, не завжди має негативне тлумачення. Пригадайте, які емоції ви відчували. Ймовірно, коротка стрижка вам сподобалася, і ви були в захваті? Раніше ми писали, що означає сон про чорне волосся, а тепер розкажемо, як правильно розтлумачити сновидіння про стрижку.

Пригадайте деталі вашого сну. Це допоможе точніше розшифрувати його суть. Якою саме була стрижка, кому стригли волосся, якого кольору воно було? Віщуни по-своєму пояснювали таке сновидіння.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За сонником Міллера

Міллер вважав, що волосся — це енергія людини, і підстригатися уві сні — до втрати сили та успіху. Якщо вас стригла людина, яку ви не знаєте — знак про те, що біля вас чимало ворогів. Якщо стрижку робила знайома людина, то саме вона вам заздрить і має на вас негативний вплив.

За сонником Ванги

Стрижка уві сні — хороший знак. Волосся, яке відстригають — це позбавлення від поганих звичок та непотрібного минулого. Якщо ви хотіли почати життя з нуля, саме час це зробити.

За сонником Фройда

Стрижка уві сні — знак серйозних змін у життя сновидця. Якщо волосся сильно обрізали — чекайте кардинальних поворотів у житті. Якщо ви не знаєте людину, яка вас стригла, — до нових знайомств.

Хто був причетним до стрижки:

  • стригти волосся самому собі — бажання до змін у житті, які час починати

  • хтось стриже вам волосся — до оновлення сили, прощання зі старим життям

  • якщо ви стригли комусь волосся — чекайте позитивних змін

  • стригли волосся своїй дитині — знак, що їй не вистачає вашої турботи

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
До чого сниться стригти волосся, фото: Freepik

За фазами Місяця

  • На Повню — романтичні стосунки, нове знайомство

  • На Молодик — досягнення цілей

  • На зростаючий Місяць — не довіряйте колегам, вони об’єдналися із конкурентами

  • На спадаючий Місяць — клопоти, які будуть приносити вам задоволення

Кому наснилася стрижка

Юній дівчині

Стрижка уві сні для незаміжньої жінки означає зміну пріоритетів. Сновидець вирішить змінити професію та захоче приділити час для власного саморозвитку. Якщо стрижка сподобалася — справи підуть вгору.

Зрілій жінці

Сон про стрижку для жінки попереджає про подарунки та покращення фінансового становища. Вас супроводжуватиме удача. Якщо ви хочете починати нові проєкти, сміливо робіть це.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Заміжній жінці

Попереду — нові враження та цікаві проєкти. Якщо вам сподобалася зачіска — до щасливих емоцій. Якщо вас підстригла не гарно і ви були засмучені — до зради.

Незаміжній жінці

Такий сон є знаком повного розставання із минулим. А це означає, що попереду — щасливе майбутнє. Скоро ви зустрінете людину, яка завоює ваше серце, і ви створите міцну сім’ю.

Раніше ми писали, до чого сниться вишиванка. Езотерики розтлумачили цей сон і підказали, що робити, аби уникнути негараздів.