Тлумачимо сон про чорне волосся: що чекати?

Езотерика та астрологія
746
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо вам уві сні наснилося чорне волосся, час подивитися у сонник. Побачене вважається знаком, який може про щось попереджати. Раніше ми писали, до чого сниться плащ, а тепер розкажемо, що знаменує сон про чорне волосся.

Сон про волосся потрібно тлумачити, зважаючи на деталі побаченого, пише sonnyk.com.ua . У першу чергу пригадайте, якого кольору воно було. Якщо чорне — вас чекає пристрасть. Будьте обачними, аби не закохатися в чоловіка, який принесе вам душевні терзання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Розчісувати чорне волосся уві сні — знак легковажності та безпечності. Прикрашати себе білими квітками — до серйозних випробувань, які швидко минуть. Побачити на собі чорні кучері — до любовної інтрижки, які матимуть серйозні наслідки.

Якщо ви побачили чорне волосся на своєму животі — до щастя, на тілі — до грошей, на голові — до сили і перспектив. Сон, у якому чорне волосся було дівчинці, знаменує вдалий початок ваших планів.

Довге чорне волосся — це знак далекої поїздки. Чим довше волосся, тим більше поваги ви маєте в оточуючих. Коротке волосся сниться не просто так: вам варто економити і перестати витрачати гроші. Якщо коси стирчать в усі боки та не слухаються вас, поруч зявиться негідний чоловік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, до чого сниться колишній. Віщуни розповіли, як правильно розшифрувати таке сновидіння.

Фото: Pinterest