Наснилися мухи: що чекати у реальності після такого сновидіння

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

До чого сняться мухи, фото: stevepb

Езотерики розповіли, до чого сняться ці комахи

Комахи уві сні мають різне значення. Наші пращури вірили, що саме вони попереджають сновидця про негаразди. Залежно від того, яка саме комаха снилася, і як себе вела, — потрібно розшифровувати сон. Ми уже писали, до чого восени з’являється багато мух — в реальності, а тепер розкажемо, що вони знаменують уві сні.

Віщуни по-різному тлумачать появу комах уві сні. Пригадайте усі деталі, які ви бачили. Важливо, що робили мухи, скільки їх було, і що робили ви.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сонники езотериків

Сонник Міллера

Якщо ви побачили багато мух, чекайте пліток і неприємностей. Одна муха сниться до малих клопотів. Побачити муху на їжі — до ймовірного отруєння, тому будьте обережними. Якщо уві сні ви впіймали муху, чекайте перемоги та лідерства.

Сонник Ванги

Віщунка вважала, що муха уві сні — це душа померлої людини, яку любить сновидець. Також вона може символізувати людину, яка скоро піде в інший світ. Чим більше муха до вас лізла, тим важчим буде розставання із цією особою.

Сонник Цвєткова

Муха уві сні — це попередження для сновидця. Якщо комаха була одна, буде сум і розчарування. Багато мух сниться до хороших новин і нових друзів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що робила муха

За сонником Ванги:

  • мухи літали уві сні — до проблем зі здоров’ям

  • муха сіла на голову — фінансові негаразди

  • відганяти мух — до непотрібної роботи

  • вбити муху — вийдете на “білу смугу” життя

За сонником Фрейда:

  • муха уві сні летіла — до переживань і стресу

  • сіла на вас — знак, що ви хочете інтимної близькості

  • вбити муху — попрощатися зі своїми мріями

Раніше ми писали, до чого сниться лелека. Езотерики розповіли, що означають ці птахи уві сні, і про що вони попереджають сновидця.