Чи існує 13-й знак Зодіаку - Змієносець: коли він народився та який у нього характер

Езотерика та астрологія

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

На початку нашого тисячоліття топ-новиною стала інформація про появу нового знака зодіаку - Змієносця, "правління" якого припадає на період з 29 листопада по 17 грудня. Чи має Змієносець наукове "походження" або це вигадка - дізнаєтеся в нашому матеріалі!

Говорячи науковою мовою, зодіакальний пояс - це сукупність зодіакальних сузір'їв, розташованих уздовж великого кола небесної сфери, яким Сонце, Місяць і планети здійснюють свій видимий шлях протягом року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Уперше 13 зодіакальних сузір'їв, зокрема Змієносця, виявили ще вчені Вавилона в I столітті до н.е. Розділивши зодіак на 12 сузір'їв і навмисно виключивши з нього Змієносця, вони, просто кажучи, прив'язали до 12 місяців року 12 знаків Зодіаку.

Що думають астронавти й астрологи про 13-й знак зодіаку

Фото: freepik

Нам цікаво читати гороскопи , а також астрологічні передбачення на майбутній рі к, щоб задовольнити свою цікавість і відкрити завісу майбутнього. Ми всі звикли, що зодіакальне коло складається з 12-ти знаків, такого ж погляду дотримуються й астрологи.

Однак може виявитися, що весь цей час люди читали не свій, а чужий гороскоп. Таку теорію висунули американські астронавти , які наполягають на тому, що наявна система знаків Зодіаку застаріла. Вона, на думку астронавтів, була розроблена в давні часи, і за 2500 років знаки Зодіаку змістилися і перебувають в інших часових відрізках протягом року. Так, астронавти схильні думати, що існує 13-й знак Зодіаку, про який багато людей навіть не підозрювали.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Серед цих астронавтів був також впливовий вчений Парке Канкл, який наголосив, що структура зодіакальних знаків, до якої ми звикли, порушена через зміни орбіти руху Землі протягом століть.

Нинішня структура зодіакальних знаків, що складається з 12-и сузір'їв, ґрунтується на системі, виробленій ще в Стародавньому Вавилоні. Один з її основних принципів полягав у тому, що Сонце повинно перебувати в сузір'ї в день народження кожної людини, яка належить до цього знака. Однак через зміну протягом століть орбіти руху Землі, це положення зараз порушено.

Однак авторитетне Національне аерокосмічне агентство США (NASA) не підтверджує інформацію про те, що є факт відкриття нового знака Зодіаку.

У NASA ми вивчаємо астрономію, а не астрологію. Ми не змінювали жодних знаків Зодіаку, ми займаємося математикою,

— написали свого часу NASA на своїй офіційній сторінці.

Але якщо вже є інформація про існування цього знака Зодіаку, давайте розберемося, що він собою являє.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

13-й знак Зодіаку - Змієносець

Якщо говорити про "сферу впливу", то заведено вважати, що Змієносець панує в небесній сфері з 30 листопада до 17 грудня. Із цього виходить, що багато Стрільців можуть виявити, що вони зовсім не Стрільці, а Змієносці. Отже, відбувається зміщення й інших знаків, але є й ті, хто залишиться "на своєму місці".

Знаки Зодіаку: дати

  • Козоріг  дата народження: 20 січня — 16 лютого

  • Водолій дата народження: 16 лютого — 11 березня

  • Риби  дата народження: 11 березня —18 квітня

  • Овен дата народження: 18 квітня — 13 травня

  • Телець дата народження: 13 травня — 21 червня

  • Близнята дата народження: 21 червня — 20 липня

  • Рак дата народження: 20 липня — 10 серпня

  • Лев дата народження: 10 серпня —16 вересня

  • Діва дата народження: 16 вересня — 30 жовтня

  • Терези  дата народження: 30 жовтня — 23 листопада

  • Скорпіон дата народження: 23 листопада — 29 листопада

  • Змієносець  дата народження: 29 листопада — 17 грудня

  • Стрілець  дата народження: 17 грудня — 20 січня

Новий знак Зодіаку Змієносець істотно змінив уявлення про те, хто народився під яким знаком. Можливо, наші діти та інші покоління вважатимуть Змієносця повноцінною частиною зодіакального кола.

Змієносець знак - Зодіаку: характеристика

Якщо говорити про те, який характер має знак Зодіаку Змієносець, то це сильні й тверді люди, які звикли домагатися своїх цілей. Для них важливий не процес, а результат, до якого вони прагнули, адже про методи здійснення бажаного вони забудуть, а про тріумфи говоритимуть усе життя.

Змієносці мають внутрішню силу, яка розкривається поступово. Комусь може здатися, що Змієносець - 13-й знак Зодіаку - трохи зарозумілий і деколи ставить себе на перше місце, тоді як люди, навіть близькі, для нього можуть бути другорядними. І це абсолютна правда про Змієносця, що не робить його поганим, просто 13-й знак Зодіаку і справді особливий. Він розумний, талановитий і дуже кмітливий, що робить його злегка егоїстичним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що Змієносець-жінка дуже хитра і часом злопам'ятна. Вона часто підозрює, що її обманюють, а у відповідь може повернути все з лишком. Але якщо у стосунках до неї прислухаються і поважають, жінка-Зміїноносець може стати найкращим життєвим партнером, який не дасть образити свого коханого. Змієносці жіночого роду також дуже запальні, але це легко вирішується - їм потрібно приділяти увагу, дарувати квіти і не забувати говорити про свою відданість.

Раніше ми розповідали, як дата народження впливає на ваше фінансове благополуччя . Знайдіть себе у списку і дізнайтеся, що приготувала вам доля!