Як дата народження впливає на ваше фінансове благополуччя? Знайдіть себе у списку!

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Багатство, як і щастя, поняття досить непросте. Для когось сума у 100 тис. грн - це вже цілий статок, а комусь і кількох мільйонів доларів видасться замало… Та, попри все, фінансовий достаток людини частково залежить від того, під яким зодіакальним сузір’ям вона з’явилася на світ. Ми вже розповідали, представники яких знаків шалено розбагатіють у 2024 році , а тепер поділимось із вами рейтингом найбагатших знаків Зодіаку, у яких по життю кури грошей не клюють. Шукайте себе у цьому списку!

Цей крутий список, складений астрологами - це не просто рейтинг, а свого роду “інструкція із виживання” для різних знаків Зодіаку. Тут ви знайдете причини, через які тим чи іншим представникам зодіакального кола рідко вдається пожити на широку ногу. Правильно використайте отриману інформацію - і успіх вам гарантовано!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

12 місце – Стрілець

Останнє місце у списку не свідчить про те, що у Стрільця взагалі немає грошей. Йдеться скоріше про те, що їх йому постійно не вистачає. А причина цієї “всесвітньої несправедливості” у тому, що цей знак Зодіаку терпіти не може рутинну роботу, тож всіляко намагається робити якомога менше і в результаті має низький заробіток при високих вимогах до життя. Вихід простий: Стрільцям потрібно шукати роботу, яка подобається і від якої вони будуть кайфувати, інакше грошей не вистачатиме завжди.

11 місце – Водолій

Проблема Водолія полягає у тому, що гроші він не цінує абсолютно - від слова “зовсім”. Цей знак Зодіаку любить жити на широку ногу, а от звідки мають братися кошти на таке життя, його зазвичай не обходить. От і виходить, що тільки вранці була зарплата, а вже ввечері Водолій шукає, у кого б це позичити гроші на дорогу додому. Астрологи рекомендують представникам цього зодіакального сузір’я трохи подорослішати і навчитися цінувати плоди своєї праці, які вимірюються саме розміром заробітної плати.

10 місце – Риби

Риби надто “сліпі”, щоб зловити удачу за хвіст, коли вона пролітає поруч. Коли в житті трапляються ситуації, з яких легко можна дістати матеріальну вигоду, цей знак міцно заплющує очі та відвертається, вважаючи, що все складається якось надто підозріло. Перестаньте розглядати світ як біле і чорне, і буде вам щастя, Риби!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

9 місце – Терези

Цей знак Зодіаку вважає себе вищим за якісь там папірці, тому гроші, як такі, його не цікавлять. Терези впевнені, що щастя за гроші не купиш, тому все життя шукають чогось “більшого”, вперто ігноруючи той факт, що фінансовий добробут - це не кінцева ціль, а лише інструмент для отримання бажаного. Щойно вони зрозуміють цю просту істину, проблеми з грошима зникнуть самі по собі.

Як дата народження впливає на ваше фінансове благополуччя? Знайдіть себе у списку! - фото №1
Фото: ukr.media

8 місце – Близнюки

Представники цього знака прекрасно знають де і як заробити грошей. От тільки є один нюанс: вони їх не цінують. Отримавши певну суму, вони її відразу розтринькують, а потім знову мусять вигадувати, де взяти ще. Астрологи радять Близнюкам стати більш відповідальними й пройти хоча б мінімальний курс фінансової грамотності.

7 місце – Телець

Тельці завжди прибідняються і кажуть, що в них немає грошей. Не вірте: на буденні речі в них завжди є кошти. Проте, якщо йдеться про щось більше, то “нашкребти” необхідну суму їм дійсно буває тяжкувато, бо цей знак Зодіаку звик задовольнятися мінімумом. Повірте: все зміниться, щойно ви самі захочете чогось більшого! Зміни завжди починаються у наших головах.

6 місце – Лев

Цей знак Зодіаку звик пускати пил в очі, тому не дивуйтеся, якщо раптово надумаєте заскочити до них в гості і побачите ремонт 80-х, посуд бабусі у серванті та старий подертий килим біля входу замість євроремонту і всього того, про що Лев любить розповідати стороннім. Проблема з грошима у Левів вирішується надзвичайно просто: замість останньої моделі iPhone та поїздки на тексті замість метро, варто вкластися у щось буденніше - тоді й життя не здаватиметься прісною кашею без масла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

5 місце – Рак

Раки заробляють немало і витрачають кошти на дійсно потрібні речі. Щоправда, у непомірних кількостях: 20 пар штанів на літо, 15 видів сандалів і колекція з 60 сумок - це не зовсім про життєво необхідний мінімум і Ракам давно пора це зрозуміти! Отримані кошти краще розподіляти, користуючись, наприклад, однією з багатьох класних методик накопичення коштів - тоді й гроші завжди будуть під рукою, і дозволити собі насправді цей знак Зодіаку зможе набагато більше!

4 місце – Овен

За своєю природою Овни - природжені бізнесмени. Однак цей талант їм необхідно розвивати протягом усього життя, постійно прислуховуючись до своєї інтуїції, а не до слів інших людей, яким постійно чогось мало. Досить вестися на провокації рідних та близьких і спускати всі свої гроші на їхні забаганки! Подумайте про себе і власний добробут - ви відразу побачите, що ваших коштів більш ніж достатньо для комфортного життя та формування фінансової подушки собі на старість.

Як дата народження впливає на ваше фінансове благополуччя? Знайдіть себе у списку! - фото №2
Фото: pixabay.com

3 місце – Козоріг

До ТОП-3 увійшов Козоріг. Це один із небагатьох знаків Зодіаку, який знає і як заробити, і на що витратити гроші. Втім, є у нього й власні грішки. Наприклад, прагнення здаватися “своїм” у будь-якій компанії. Через це зароблені тяжкою працею гроші можуть витратитися ним за один вечір або ж за кілька днів мегадорогої відпустки на райських островах, фото звідки публікуватимуться в соцмережах у режимі онлайн.

2 місце – Діва

Майже мільйонери. Діви прекрасні у всьому, що стосується грошей. Чи майже в усьому… Бо витрачати свої кровні вони терпіти не можуть! І є один нюанс: якщо Діві й судилося розбагатіти, то це станеться до 40 років.

1 місце – Скорпіон

А от і вони - найбагатші люди цього світу! Їхній любові до грошей (і грошей до них, своєю чергою) можна тільки позаздрити. Зазвичай Скорпіони займаються лише тим, що обожнюють, і це робить їх не тільки щасливими, а ще й багатими! Ці підпільні мільйонери можуть спати прямо на мішках з грошима і не боятися одягнути футболку з секонд-хенду, бо вона їм подобається. Робіть як Скорпіони - і будете такими ж щасливими і багатими!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, а ви чули, що пити каву з корицею у четвер — це до грошей? Якщо ні, обов’язково прочитайте нашу статтю із поясненнями, як це працює!