Навіщо міняти місцями батарейки у пульті? Маленька хитрість, яка може врятувати ваш вечір

Гаджети та авто

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Пульт дистанційного керування значно полегшує життя шанувальників телепередач, дозволяючи їм перемикатися на інші канали або змінювати налаштування без необхідності підходити до телевізора. Але буває, що пульт несподівано перестає працювати. Що ж робити у такому разі? Розповідаємо у нашому матеріалі.

Якщо ваш пульт перестав різко працювати, не поспішайте купувати нові батарейки. Вам може допомогти один хитрий метод, який поновить роботу улюбленого помічника. Більше того, вам навіть не доведеться вставати з дивану.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазвичай досить простого трюку: поміняти батарейки в пульті місцями. Найчастіше це відновлює роботу пульта, і, швидше за все, пристрій функціонуватиме ще кілька днів. Однак не варто забувати, що це тимчасове рішення, а заміна батарейок все ж таки необхідна.

Лайфхак слід використовувати тільки у випадку, якщо батарейки вийшли з ладу раптово, а купувати батарейки прямо зараз не хочеться чи нема потреби. Також важливо врахувати, що цей метод може спрацювати лише у випадку, якщо проблема з батарейками виявилася нещодавно. Якщо вони розряджаються вже давно, то лайфхак, мабуть, не буде ефективним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, чим не можна протирати екран смартфона. Виявляється, улюблені методами можуть зіпсувати ваш телефон. Дізнайтеся, чи ви не допускаєте ці популярні помилки.