Водії точно оцінять: 3 крутих лайфхаки для машини

Гаджети та авто

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Вважається, щоб стати досвідченим водієм, потрібно керувати авто мінімум років з 10. Але вдосконалюватися ніколи не пізно, тому навіть автолюбителі з гігантським стажем відвідують курси екстремального водіння, щоб навчитися нового, і не цураються використовувати цікаві поради для розв'язання різних ситуацій з автомобілем.

Багато необхідних порад по догляду за авто можна знайти на просторах інтернету. Ми розповімо про 3 важливих лайфхаки, які вам неодмінно стануть у пригоді. Такими знаннями поділився телеграм-канал Автодвіж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: https://kartinki.pics/
  1. В'їзд та виїзд з гаража

Якщо у вас кожного разу виникають проблеми правильно виїхати чи заїхати, щоб не зачепити стіни в гаражі, існує спосіб, який вбереже машину від подряпин. Для цього потрібно на стіну набити металеві рейки та обтягнути їх поролоном.

  1. Тріщина на лобовому склі

Якщо на лобовому склі трапилася тріщина невеликого розміру - зволікати не можна, адже вона може швидко поширитися. Тому просто зафарбуйте з обох боків прозорим лаком для нігтів, щоб затримати поширення до того часу, поки не вийде замінити скло.

  1. Економія бензину

Коли ви заправляєте машину, намагайтеся тримати пістолет засунутим наполовину. Таким чином ви зможете залити більше бензину, а у баку буде значно менше повітря.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, якими способами можна зменшити витрати пального. Це допоможе заощадити кошти, щоб не ходити пішки.

Головне фото: kartinki.pic