Жахливі звички, які зроблять Бабу Ягу навіть з найпрекраснішої принцеси

Позитив

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Перетворитися на Бабу Ягу може навіть найгарніша леді. До цього — всього 6 кроків. Раніше ми писали, як може виглядати оселя, якщо в ній не прибирати місяцями, а тепер розкажемо, як легко жінка може страти страховиськом, якщо не будедотримуватиметься банальних норм пристойності.

Привабливість — це гармонія зовнішності, поведінки, грації та впевненості в собі, пише ukr.media. Проте часто, занурившися в побут чи декрет, жінка збирає волосся у пучок, одягає зручні широкі штани і забуває про елементарні речі по догляду за собою. За зовнішністю міняється стиль поведінки, спілкування і манер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Поганий настрій

Постійне невдоволення, відсутність посмішки та поганий настрій завжди відштовхують. Сяйте позитивом і випромінюйте посмішку, тоді ваші очі будуть горіти життєвою енергією, яка і притягує оточуючих.

2. Погані манери за столом

Кожна жінка повинна знати правила етикету. Сюди входить і поведінка за столом. Леді не чавкають і не розкидають їжу по тарілці. Їсти потрібно так, аби не зіпсувати нікому апетит.

3. Відсутність особистої гігієни

Жінка може бути гарно вбрана, але якщо від неї буде іти сморід, на ній будуть не дуже чисті речі, брудне волосся, зуби і нігті, це навряд притягне людей. Регулярно мийтеся і приводьте себе до ладу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

4. Немає життєвої пристрасті

Якщо у вас кожен день — сірі будні, це одразу видно. Перетворіть звичне на цікаве. Любіть життя, знаходьте моменти щастя. Тоді будуть блищати очі, повернуться пристрасть та емоції.

Freepik

5. Нечесність

Для людей важлива довіра. Якщо ви не з тих, кому можна розповісти секрет чи поділитися проблемою, не чекайте приязного ставлення до себе. Будьте моральними та чесними.

6. Недоглянуте волосся

Протилежна стать любить розкішне, довге волосся жінок. Якщо ваші коси швидко брудняться, підберіть інший шампунь, або мийте волосся частіше. Не закручуйте хвост у пучок. Робіть зачіски та укладки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Freepik

Раніше ми писали про найсмішніші питання під час співбесіди. Для вас — добірка запитань, яких ви не будете очікувати почути від ймовірного майбутнього керівництва.

Фото: Pinterest