Мрія, а не шеф: начальник подарував усім своїм працівникам відпочинок з родиною у Діснейленді

Позитив
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Є люди, які не хочуть відкривати власну справу і кидати роботу, тому що мають найкращих у світі начальників. Зразковим прикладом є генеральний директор Citadel LLC Кен Гріффін. Він славиться на весь світ подарунками для своїх підлеглих.

То концерти світових зірок, то поїздки у Діснейленд — саме такими є подарунки деякий босів. Про це пише “The Sun” .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Генеральний директор Citadel LLC, яка є однією із провідних світових альтернативних інвестиційних компаній, та Citadel Securities, одного з провідних світових маркет-мейкерів, Кен Гріффін, отримав титул “найкращий бос у світі”.

Мрія, а не шеф: начальник подарував працівникам відпочинок у Діснейленді - фото №1

Усім своїм підлеглим, включаючи їхні половинки та дітей, Кен оплатив відпочинок у Діснейленді, що в Токіо. І це включаючи поїздку в обидві сторони. Такий сюрприз був влаштований з нагоди ювілею компанії.

Щасливчиками стали співробітники 6 офісів в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. А це — 1200 підлеглих плюс їхні сім'ї. Серед них — 300 дітей. Усі вони будуть у Діснейленді 3 доби. Перед цим 55-річний магнат подарував для своїх працівників приватний концерт за участю світових зірок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Мрія, а не шеф: начальник подарував працівникам відпочинок у Діснейленді - фото №2

Раніше ми розповідали, що у США живе жінка на ім'я Барбі Опенгеймер . Після нещодавнього виходу двох нашумілих фільмів їй почали телефонувати і писати люди з усього світу!

Фото: thesun.co.uk