Знаходьте щастя у моментах: живіть тут і зараз — мотивуючі листівки та поради українською

Позитив

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Бути живим — це уже щастя. Решта можна вдосокналити, а те, що не подобається — максимально скорегувати. Якщо ж деякі ситуації виправити неможливо, погляньте на них з польоту птаха: ті моменти були вам подаровані для успішного проходження кармічних уроків. І ви впоралися бездоганно!

Часто люди сумують не тому, що мають чимало проблем і переживань, а тому, що не фокусуються на власних щоденних перемогах. Візьміть чистий лист паперу а4, і розділіть на 2 стовпчики. У першій колонці напишіть свої досягнення за день. У другій колонці — те, що саме в цей день вам не вдалося зробити із запланованого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не забувайте, що вчасно встигнути на роботу, не повернутися додому, бо забули щось вимкнути, купити для себе яблуко чи йогурт — це вже дії переможця. Саме такими дрібними деталями ви піклуєтеся про свій емоційний стан, складаючи вдалі моменти у великий пазл вашого успіху.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привчіть себе щодня писати план задач на день. Те, що ви не встигли виконати, переписуйте на завтра. А те, із чим впоралися, замальовуйте улюбленим кольором олівця. Тримайте такий список перед очима. Наприклад, зачепіть його магнітиком на холодильник.

Дивлячись, як швидко ви виконуєте поставлені завдання, мозок почне фокусуватися на вашому успіху. Дуже скоро ви будете вдало реалізовувати такі ідеї і проекти, про які раніше тільки мріяли. Пам'ятайте: всі обмеження — лише у вашій голові. Перемагайте свої обмеження!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про мрії. До вашої уваги — декілька секретів, які притягнуть найзаповітніші таємниці серця у ваше реальне життя.

Фото: Pinterest