Море вражень без зайвих хвилювань: найбезпечніші країни для відпочинку з дітьми у 2024 році

Відпочинок і подорожі

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: колаж Хочу!

Найкращі країни для відпочинку з дітьми

Відпочинок з дітьми за кордоном у 2024 році може стати незабутнім досвідом для всієї родини. Завдяки різноманітності культур та природних ландшафтів, світ пропонує безліч місць, які ідеально підходять для сімейних пригод та неймовірних вражень. Чи то ви шукаєте захопливі парки розваг, чи спокійні пляжі, чи освітні музеї, ви завжди можете знайти ідеальне безпечне місце для відпочинку з дітьми різного віку та немовлятами.

Європа пропонує чудові можливості для відпочинку, куди можна вирушити з дитиною, включаючи казкові замки Німеччини, історичні міста Італії та тематичні парки Франції. Азія з її багатою культурою та екзотичними пляжами стане відмінним вибором для сімей, які шукають щось незвичайне та нове. Північна Америка з її різноманітними ландшафтами та розважальними парками, такими як Діснейленд, завжди є популярним вибором для сімей з дітьми. Куди вирушити, щоб почуватися у безпеці, розповідає express.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перше місце у рейтингу безпечних країн займає Канада. Тут низький рівень злочинності в порівнянні з середнім світовим показником. Неймовірні краєвиди та найвідоміший Ніагарський водоспад приваблюють безліч туристів з усього світу.

Друге місце посіла Швейцарія, як країна з низьким рівнем злочинності, а на третьому розташувалася Норвегія - одна з недешевих, але безпечних для туристів країн.

Найбезпечніші країни світу

  1. Канада

  2. Швейцарія

  3. Норвегія

  4. Ірландія

  5. Нідерланди

  6. Великобританія

  7. Португалія

  8. Данія

  9. Ісландія

  10. Австралія

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перед плануванням подорожі важливо перевірити актуальні правила перетину кордону з дітьми. Важливо врахувати такі нюанси заздалегідь, оскільки вони можуть змінюватися.