Оберіть бабусю і дізнайтеся, якою ви будете на пенсії (ТЕСТ)

Тести

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото:ХОЧУ!

Тест на майбутню старість: господиня, експериментаторка чи хтось інший? Відповідь за 5 хвилин.

Скільки б людині не було років та який би вона не мала характер, завжди цікаво, якою бабусею вона буде на пенсії. Ви займатиметеся садом і вирощуватимете квіти, бавитимете онуків чи мандруватимете світом. Більшість населення очікує від пенсії багатьох можливостей та планів, які саме час зробити у старості.

ХОЧУ! пропонує цікавий тест, де ви можете уявити себе у старості. Адже саме на пенсії є шанс втілити мрії у життя, бо з’являється багато вільного часу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Уважно роздивіться малюнок і оберіть одну з бабусь, яка вам подобається, на яку ви хотіли б бути схожі, чи яка нагадує вашу бабусю. А варіанти відповідей прочитайте під картинкою.

Варіант №1

Ви обожнюєте допомагати людям, перша давати поради, а на пенсії нагадуватимете бабусю, яка сидить на лавці й коментує зовнішній вигляд людей, що проходять повз. Багато часу присвячуватимете своїм онукам і допомагатимете дітям, навіть тоді, коли не просять.

Варіант №2

Ви полюбляєте тишу, самотність вам не заважає, адже найкращі ваші друзі - це домашні улюбленці. На пенсії ви матимете кілька тварин вдома, і з радістю допомагатимете безпритульним котам чи притулкам.

Варіант №3

Ви є справжньою господинею і ніколи не залишите гостей голодними. Онуки вас обожнюватимуть, адже бабуся ніколи не відмовить їм у гостинці й завжди знайде можливість побалувати. Ви стежитимете за порядком у домі й чоловіком, аби який неохайний той був. Ваш дім завжди готовий до відвідин та гостей.

Варіант №4

Ви є бабусею-мандрівницею чи бабусею-шукачкою пригод. Не можете всидіти на місці та завжди повинні щось робити. Може, ви й не завжди посидите з онуками, проте допоможете чимось іншим, як от, знайдете потрібну техніку або необхідні гроші. Ви любите експериментувати, можете пофарбуватись у червоний, купити екстравагантну сукню чи кататися на мотоциклі. Можливо не найгостинніша, проте точно найсучасніша бабуся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, яке значення має форма вашого пупка. Круглий, з завитками чи високо розташований - всі особливості пов’язані з характером людини.