Чи "справжня" ви жінка? Покаже тест з тінями (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Кожного дня жінка створює свій неповторний образ відштовхуючись від настрою. Улюблена сукня , взуття, аксесуари, парфум. Багато зусиль займає нанесення макіяжу. Колір тіней підбирається під одяг. Підсвідомо, на обраний колір впливає характер.

Хочу! пропонує визначити риси характеру, притаманні справжній жінці, за відтінком тіней, які ви обираєте кожного дня. Палітра тіней для повік досить різноманітна: матові, глянцеві, з блискітками та без - це багато розповість про вашу особистість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Роздивіться картинку і оберіть колір, якій максимально наближений до відтінку, який ви регулярно використовуєте. Якщо ви не наносите тіні - обирайте колір, який найбільше подобається. Відповіді подивіться під картинкою.

Чи "справжня" ви жінка? Покаже тест з тінями (ТЕСТ) - фото №1
Фото: joom

Білий колір

Найкраща риса : чесність, справедливість

Квітка : троянда

Ви людина відповідальна, щира та привітна. Намагаєтеся досягти досконалості, навіть у дрібницях. Вмієте товаришувати і маєте багато друзів. Полюбляєте свою роботу і викладаєтеся на всі 100%. Маєте витончений смак і обираєте одяг з прискіпливістю.

Салатовий і відтінки зеленого

Найкраща риса: привітність, гармонія

Квітка : лотос

Якщо ви найчастіше у макіяжі використовуєте відтінки зеленого - ви практичні, знаєте собі ціну і впевнені у своїх діях. Чітко відмежовуєте роботу і особисте життя та не боїтеся відстоювати свою думку. В одязі цінуєте зручність та комфорт.

Помаранчевий, жовтий

Найкраща риса: жага до життя

Квітка: соняшник

Ви любите життя у всіх його проявах та насолоджуєтеся кожним прожитим днем. Вашому оптимізму можна позаздрити. Хороший настрій і щира посмішка не покидає вас. Одяг обираєте яскравий, помітний, прагнете виділитися з юрби.

Срібло

Найкраща риса: прагматичність, зосередженість

Квітка: нарцис

Серйозні, врівноважені, вас важко вибити з колії. Добре зважуєте слова і продумуєте свої дії. В одязі полюбляєте діловий, офісний стиль, в спортивному вбранні відчуваєте дискомфорт. Речі вмієте носити з гідністю, при виборі керуєтеся якістю і практичністю.

Рожевий

Найкраща риса: доброзичливість, енергійність

Квітка: півонія

Ви сповнені енергії і жаги до пригод. Вас важко втримати на місці, адже ви постійно у русі. Нові знайомства, емоції, враження просто переповнюють вас. Не любите рутини і буденності. З легкістю змінюєте місце роботи. В одязі полюбляєте яскраві сукні, легкі тканини та високі підбори, адже завжди на висоті.

Фіолетовий

Найкраща риса: вдумливість, серйозність

Квітка: фіалка

Ви володієте сильним характером. Природжений лідер до якого звертаються за розумною порадою. Завжди знаєте відповіді на всі питання. Розумні, начитані, багато часу приділяєте самовдосконаленню. Одяг має бути зручним, практичним, у приглушених відтінках.

Золото

Найкраща риса : оптимізм

Квітка: чорнобривці

Ви багатогранна особистість з величезною кількістю талантів. Найкраще для вас працювати в творчій атмосфері. Одяг полюбляєте помітний, здатний привернути до вас увагу. Ви індивідуальні і дуже харизматичні.

Голубий і всі відтінки синього

Найкраща риса: розум

Квітка: орхідея

За вашою серйозністю приховується добре серце і привітність. Ви добре розбираєтеся в людях і бачите усіх наскрізь. Не любите брехню, вашою довірою важко заволодіти. Друзів обираєте схожих на себе. В одязі має переважати практичність і простота, але найвищої якості.

Зухвала фуксія

Найкраща риса: романтичність, свобода

Квітка: лаванда

Ви романтична натура, яка любить сюрпризи та приємні миті. Ваша особистість сповнена позитиву та енергії. Відкриті серцем і приваблюєте до себе людей. В одязі надаєте перевагу красивим речам і милим дрібничкам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Більше дізнатися про властиві вам риси характеру можна з тесту за формою губ . Цікаві подробиці, про які ви могли не здогадуватися розкриють вашу особистість.

Головне фото: avon