Знай наших! Cape Cod став цьогорічним учасником кампанії “Cold Times” від Apple Music

Музика

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Український композитор і музикант Максим Сікаленко, більш відомий широкому загалу як Cape Cod, став цьогорічним учасником кампанії “Cold Times” від Apple Music. Спеціально для цього він написав діджей-мікс, який складається з творів українських та іноземних виконавців. Що про це відомо - розповідаємо у цьому матеріалі!

“Cold Times” – це серія ексклюзивних діджейських міксів від Apple Music. Щорічно Apple Music обирає декількох артистів з усього світу і надає їм можливість більше розкрити себе і своє бачення осіннього і зимового пір року за допомогою музики.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цьогоріч до списку щасливців потрапив і український діджей. І ось як він описує свої твори:

Я намагався зробити максимально еклектичний мікс, розпочавши з твору улюбленого класичного українського композитора Валентина Сильвестрова. Далі я приділив трохи місця сучасному джазу, оскільки саме восени джаз і соул для мене розкриваються по-особливому. Звичайно ж, я не міг не додати трохи ранньої творчості моєї soulmate Jamala. Після чого перейшов у поле contemporary r’n’b, neo soul і далі став рухатися у бік танцювальної мід темпо електроніки, hip-hop house та urban jazz.

Трек-лист “Cold Times” 2023 на Apple Music

  1. Валентин Сильвестров - 3 Pieces, Op. 80: II. Pastoral

  2. Marie Dahlstrom - "Like Sand" (feat. Beau Diako)

  3. Fatima & Joe Armon-Jones - #1

  4. Blood Orange – Family (feat. Janet Mock)

  5. Jamala – One More Try

  6. Yazmin Lacey – Where Did You Go

  7. Mahalia – IRL

  8. Jamie Woon – Sharpness

  9. Sade – Love Is Stronger (Vin Sol & Matrixxmann Edit)

  10. Moodymann – Let Me Show Your Love

  11. Cape Cod – Промінь

  12. The Interner – Roll (Burbank Funk)

  13. Channel Tres – Over And Over

  14. OXP, Onra, Pomrad, Natalie Oliveri – That Something

  15. Octo Octa – Where Are We Going? Pt.1

  16. Robert Glasper – Better Than I Imagined

  17. Hyphen Dash – Pilgrim

  18. Lewis Taylor – Whoever

  19. Joni Mitchell - River

Додамо, що  Cape Cod(укр. Кейп Код, Сікаленко Максим Леонідович) — це псевдонім українського музиканта, продюсера, діджея та автора пісень Максима Сікаленка, а також назва його електронного проєкту, заснованого наприкінці 2011 року. Назву обрано завдяки півострову Кейп-Код, що розташований на північному сході США і вважається одним з найтихіших місць на планеті. Музикант випустив 2 альбоми: 2016 рік - Cult та 2018 рік - Echoes. У вересні 2019 року його пісня "Sunsay" з другого номерного альбому стала саундтреком до американського серіалу "Беверлі-Гіллз, 90210".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що цьогоріч - вперше за 19 років - була скасована премія MTV Europe Music Awards. Організатори прийняли таке рішення через війну, наголосивши, що музична премія зараз не на часі.