"Хто, як не я, може запрошувати жінок повернутись в Україну?" EL Кравчук випустив новий потужний трек (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Через широкомасштабну війну рф проти України 8 млн українців були вимушені покинути свої домівки та залишити рідну країну. Артисти вітчизняного шоу-бізнесу оспівують долю таких людей, аби підняти їм настрій та подарувати надію на світле майбутнє.

Зірка 90-х EL Кравчук вразив шанувальників своєю новою композицією на цю важливу тему. Новий трек артиста "Додому" відображає душу кожної людини, якій довелося пережити жахи війни і, на жаль, виїхати з України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Своїм треком, артист ніби запрошує українців повернутися до рідних місць. Головний меседж співака показати, що дім - це не лише матеріальна цінність. Це не тільки будівля, або ж квартира, це поклик душі, спогади про теплі емоції, які можна пережити лише в домашній атмосфері.

"Хто, як не я, може запрошувати жінок повернутись в Україну?" EL Кравчук випустив новий потужний трек (ВІДЕО) - фото №1

Автором тексту "Додому" став поет Борис Гриньов. Йому вдалося максимально поетично передати емоції, які переживають біженці. Над кліпом працювала висококваліфікована команда Zoo Cinema. У відео показана історія української жінки, яка за сюжетом повертається в Україну разом з дітьми. До неї приходить усвідомлення, що вона буде щаслива лише на рідній землі.

Українка, не приховуючи почуттів від побаченого, плаче у вбиральні залізничного вокзалу — єдиного місця, де вона на хвилину може побути на самоті. І потім повертається до дітей з усмішкою, мовляв, все добре, ми вдома,

— зауважив  режисер Олександр Швець.

Свого часу я отримав статус "секс-символа" України, тож хто, як не я, може запрошувати жінок повернутись в Україну, де на них чекає все?

— з гумором констатував EL Кравчук.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Антон Вельбой випустив пісню про українців, які були змушені виїхати за кордон.  Антон наголошує на тому, що важливо не дати тяжким обставинам з'їсти людину зсередини.