Тримаємо кулаки за Україну! Відомо, під яким номером сьогодні виступить Настя Димид на дитячому Євробаченні

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

26 листопада о 17:00 стартує фінал міжнародного 21-го пісенного конкурсу дитяче Євробачення 2023. Цього року шоу проходить в Ніцці (Франція). Україну представить 9-річна артистка Анастасія Демид. Її весела композиція має назву "Квітка".

Дім Суспільного повідомляє, що Анастасія  виступить під номером 3.  Варто відзначити, що перформанс Насті  - це той випадок, коли учасниця на дитячому Євробаченні поістині виконує дитячу, атмосферну пісню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окремо окреслимо увагу над образом, в якому з'явиться маленька українка. Отож, дівчинка триматиме в руках чарівний жезл, який нагадує форму мальви. Дівчина співає про любов між матір'ю та дитиною.

Тож, зауважимо, що початок трансляції відбудеться сьогодні о 17:00. Подивитися конкурс можна буде  на сайті конкурсу та у фб Суспільного. Повідомляється, що голосувати за Україну можуть і її громадяни. Це правилами конкурсу не забороняється. За Настю, ми можемо голосувати   тут.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як як Меловін повідомив, чи вважає Євробачення політичним конкурсом. Відповідь артиста була категоричною.