Alekseev представить українську версію пісні, з якою був на Євробаченні від Білорусі (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український співак Алєксеєв продовжує тішити фанатів українськими версіями своїх старих російських хітів. Цього разу артист анонсував вихід оновленої варіації композиції "Навсегда" ("Назавжди").

Про прем'єру україномовної версії композиції "Навсегда" Алексеев повідомив на своїй офіційній сторінці  у  Tik Tok. Зокрема,  він розповсюдив короткий ролик, в якому заспівав приспів старого-нового треку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Під відео артист вказав дату релізу. Як стало відомо, прем'єра відбудеться вже завтра, 17 листопада. Зауважимо, що цей місяць дуже влучно підходить для презентації подібного треку, який в буквальному сенсі, дихає осінніми настроями. В українській версії текст реалізується як мінімум не гірше, ніж в оригінальній.

@alekseevsinger #music #ukraine #fypシ #ukrainiansongs #ukranianmusic #sound #ukraine #назавжди #ALEKSEEV ♬ НАЗАВЖДИ - ALEKSEEV

До речі, цікаво, що з цим треком Алексеєв має доволі специфічний досвід. У 2018 році він представляв Білорусь на Євробаченні з композицією "Forever"(англомовна версія треку "Навсегда").

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Алєксєєв представив україномовну версію композиції "Как ты там". У мережі тепло зустріли довгоочікуваний реліз.