Вирішив записати голосове Борису Джонсону. Творець треку “Добрий день, everybody” розповів про створення цього відомого хіта

Музика

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Пресслужба Нового каналу

Вася Харізма розповів історію створення хіта, який став саундтреком розважального проєкту "єПитання"

Напевно, немає такої людини в Україні, яка б не чула інтернет-хіт «Добрий день, everybody». Трек вийшов понад рік тому та одразу наробив галасу. Він лунав звідусіль і навіть став саундтреком інтелектуально-розважального проєкту Нового каналу «єПитання».

Вася Харізма — творець цієї вірусної пісні взяв участь у шоу «єПитання». Відомий блогер розповів, як з’явилась ідея створити цей хіт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
У мене є фішка: час від часу записую голосові повідомлення в Instagram різним зіркам. Якось мені спало на думку записати таке Борису Джонсону. Вирішив подякувати йому від всіх українців за допомогу та підтримку. От записав це аудіоповідомлення, кинув його в TikTok, і за один день відео набрало мільйон переглядів. А ввечері того ж дня мені написали Мюслі UA: «Привіт! Готуємо трек з твоїм голосовим». Сказати, що я був шокований — це не сказати нічого. За кілька днів вийшла пісня. Скажу чесно, думав, що вона набере мільйон чи два. Але щоб аж 10 мільйонів на YouTube, то навіть уявити собі не міг. Трек так розлетівся, що капець! Але апогей популярності, я вважаю, стався тоді, коли її послухав сам Борис Джонсон. Це було максимально круто,
— розповів Вася.

Загалом «Добрий день, everybody» стала не просто крутою подякою Борису Джонсону, а й піснею, що дуже суттєво додала популярності і Васі Харізм. Його почали запрошувати на різні шоу, а кількість підписників в соцмережах значно зросла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо хочете дізнатися більше цікавих моментів, то дивіться інтелектуально-розважальний проєкт «єПитання» з Лесею Нікітюк! А також дізнайтеся, як відбирають учасників для шоу «Розсміши коміка по-новому».