Володимир Дантес повернувся на "Новий канал", з якого і почалася його кар'єра: що він там робить?

Новини ТВ-шоу
538
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

На фото - Володимир Дантес, Даша Астаф'єва, Фіма Константиновський на постері нового шоу "Хто знає?", фото
Фото: Новий канал

Співак не перестає дивувати своїми талантами та енергійністю!

Багато років тому Володимир Дантес, який зараз веде нове шоу “Мультитрек” разом із блогеркою Дашею Кубік, розпочав музичну карʼєру з “Фабрики зірок”. Саме проєкт “Нового каналу” приніс йому феєричну популярність. Один зі своїх найуспішніших хітів — “Девочка Оля” (2010), який він нещодавно переклав українською , Дантес створив і виконав саме в цьому талант-шоу. Тепер же — через 14 років після цього — шанувальники знову побачать улюбленого співака на Новому!

На телеканал Дантес повертається у новому амплуа. Як повідомляє пресслужба “Нового каналу”, іменитий співак посів місце капітана команди у квіз-шоу “Хто знає?”, показ якого стартує вже у березні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Напередодні прем’єри Володимир Дантес пригадав яким був початок його кар’єри.

Ще задовго до “Фабрики зірок” я був фанатом Нового каналу, особливо “Підйому”. Дивився його відтоді, коли ранкову програму вели Маша Єфросиніна з Юрієм Горбуновим. І, звісно, памʼятаю легендарну трійцю в “Підйомі” – Сашу Педана, Сергія Притулу та Ольгу Фреймут. Взагалі в мене було багато шансів долучитися до Нового каналу. Та все якось не складалося. Однак дуже круто, що вдалося повернутися туди, де починав. Хотілося б затриматися довше на Новому, аби він разом зі мною розвивався і ставав ще крутішим та сильнішим. Хоч і зараз теж класний!
— зізнається зірка.

У новому шоу “Хто знає?”, окрім Володимира Дантеса, будуть також ведучі Фіма Константиновський та Даша Астафʼєва. Прем’єра запланована на 19 березня, 20:00.

Нагадаємо, раніше стало відомо, хто з зірок зіграє у новому сезоні “Розтин покаже”. Третя частина готує для фанатів українського серіалу багато несподіванок!