Без фонограми: як переможець Євробачення-2024 Nemo співає у реальності (ВІДЕО)

Музика
2 670

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: eurovision.tv

Дізнайтесь, чи правда Nemo заслуговує на такі високі оцінки від суддів Євробачення-2024

Ви вже бачили, як насправді виглядав номер Nemo в залі? Тепер послухайте, як переможець Євробачення-2024 співає без фонограми.

Євробачення — це не тільки про епатажних виконавців та неймовірні постановки. Тут важливими також є вокальні здібності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пісня переможця Nemo вокальна дуже складна. Вона навіть містить елементи оперного співу. А виконуючи її артист не просто гарно стояв на сцені, а бігав, стрибав та танцював на рухомій платформі. Попри це спів Nemo був вельми красивий.

Тепер же в Мережі з’явилось відео, де можна послухати як переможець Євробачення-2024 співає без фонограми, ефектів та бек-вокалу. Включайте цей ролик та перевіряйте, чи заслуговує Nemo на такі високі оцінки від суддів.

Як можна почути, в реальності артист співає теж дуже добре. З цим твердження погодилися користувачі, які залишили під відео наступні коментарі: "Був в залі. Це єдиний виступ, від якого все тіло було покрите мурахами", "Я рахую він дійсно заслужив перемогу, дуже добре співав", "Це прекрасний голос! Він співає і ще встигає стрибати по тій тарілці й комунікувати з камерою".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, як виглядає у звичайному житті переможець Євробачення-2024. Ми показали найяскравіші фото швейцарського співака Nemo.