Коли кураж та епатаж беруть своє: учасник з Фінляндії на Євробаченні так заспівався, що й не помітив, як продемонстрував інтимний орган

Новини шоубізнесу
58 977
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Windows95man
Фото: Скриншот

Не зрозуміло, чи вплинула ця деталь на кінцевий результат, але в підсумку Фінляндія фінішувала лише на 19 місці

В рамках фіналу Євробачення 2024, де Україна здобула почесне 3 місце, відбулося ще дуже багато якісних перформансів та цікавих постановок. Безумовно, одна з них - номер фінського учасника Windows95man на композицію No Rules!

Безпосередньо, назва треку, з яким фіни цього року штурмували Євробачення, говорить сама за себе. Вони показали, що будь-які правила для них не важливі, і вони готові навіть роздягтися на сцені більше дозволеного, лиш би досягти потрібного рівня епатажу та привернути увагу глядачів і викликати бажання віддати за них свій голос.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так-от, у певний момент свого перформансу, фінський артист втратив пильність і засвітив свої геніталії. Це і не дивно, адже майже упродовж всього виступу він ніби ходив по канату, адже був дуже близький прямісінько в камеру показати свою чоловічу гідність. Весь номер Фінляндії, його головна родзинка була побудована на тому, що в кадр може потрапити те, що не потрібно бачити людям.

Стоп-кадр виступу Фінляндії на Євробаченні
Скриншот

Однак, воно таки потрапило. Цікавий стоп-кадр у себе в телеграмі розповсюдило видання УНІАН. Зазначимо, що в підсумку Фінляндія посіла 19 місце.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як представниця Ізраїлю хитро підвищила шанси на перемогу на Євробаченні. Під час виступу Ізраїлю, глядачі у залі неабияк освистували співачку.