"Усе життя — театр"! Клавдія Петрівна представила новий хіт (ВІДЕО)

Музика
1 753

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Клавдія Петрівна. Скриншот з відео

Артистка дала композиції максимально символічну назву

Найбільш загадкова українська артистка Клавдія Петрівна, яка активно українізовується, приємно здивувала своїх фанів новим треком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 14 червня на офіційному YouTube каналі знаменитості з'явилося нове lyric-video на черговий трек. Нова композиція Клавдії Петрівни називається Театр. Вона повністю зроблена у стилі селебритіс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За кілька годин трек на YouTube вже зміг набрати більше 25 тисяч переглядів. Варто зауважити, що саме цей трек має всі шанси стати одним із найбільш вдалих хітів цього літа. Це все пояснюється не лише крутим звучанням пісні “Театр”, а і резонансом, який присутній довкола персони Клавдії Петрівни. Багато хто очікує, що саме в кінці літа (у серпні) артистка розсекретить своє обличчя на концерті у Палаці спорту.

“Усе життя — театр! Люблю перетворювати рутину на цікаву виставу, грати ролі та інтригувати. Нехай ця пісня стане невеличким натяком... Скоро побачимось”.
- написала під відео артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Клавдія Петрівна анонсувала колаборацію з відомим українським гуртом. У дуеті із загадковою знаменитістю заспівають представники України на Євробаченні.