"Багато прихильників повелося": блогер Беспалов відповив, чи справді Маша Кондратенко - Клавдія Петрівна (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 142
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Нещодавно відома співачка та блогерка Маша Кондратенко заінтригувала громадськість тим, що з'явилася в образі іншої популярної артистки, Клавдії Петрівни, яка офіційно поки що не розкрила свого справжнього імені. Переважна більшість блогерів вже почали трубити, що саме Кондратенко і є Клавдією Петрівною, але тільки не епатажний медійник Богдан Беспалов.

Блогер твердо переконаний, що Маша не є справжньою Клавдією Петрівною. Богдан детально пояснив, чому він вважає саме так, а не інакше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, чоловік заявив, хто ж саме ховається за потаємною маскою Клавдії Петрівни. Він має переконання, що це талановита дівчина, яку звати Соломія Опришко.

Клавдія Петрівна – це юна і талановита Соломія Опришко. Для Маші Кондратенко це був чудовий хайп. Це був чудовий інфопривід, який залетів скрізь і всюди. Багато прихильників повелося навіть... Ви повинні розуміти, що за Клавдією Петрівною стоїть декілька лейблів "Небо мьюзік". В колаборації у нас лейбл Pomitni... Хоч і лейбл Pomitni говорить про те, що вони займаються виключно дистрибʼюцією музики Клавдії – я не вірю. Я більш ніж переконаний, що це проєкт Ірини Горової. Тому тут ви будете бачити багатоходівки, креативні ідеї, абсолютно неочікуваний піар... Я не можу зрозуміти цієї інтриги, легенди ходять постійно навколо Клавдії Петрівни. Простіше було б зробити як зі співачкою Sia – надіти перуку, великий капелюх і нехай собі виходить, виступає.

- резюмував Беспалов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що 2 альбоми Клавдії Петрівни отримали неабияке визнання. Вони потрапили   у ТОП-10 Apple Music.